24/5 Tisdag - Halv storm

Det har varit varning för halv storm där jag bor. I morse så tyckte jag inte det var så himla mycker mera blåst än vad det brukar vara här på slätten. När jag åkte hem från jobbet så blåste det lite mera, men inte värre än i lördags. Så jag meddelade M1 att vi kunde åka till ÖFK utan att blåsa bort.

Käkade lite mat när jag kom hem och tog det lugnt en stund. Släppte ut pållarna i sommarhagen och det hägrande gräser. De sprang som galningar.... överskottsenergi tydligen... Jag mockade, fixade med vatt och mat.

Sedan in i huset för att instruera T hur han skulle göra för att ladda upp en film åt mig på youtube. Han har ju bredband... det har inte jag *harkel*. Det tog evennerlig tid att förklara hur han skulle få över filmerna från kameran och så hur han skulle kunna logga in på youtube och ladda upp filmen åt mig... inte helt lätt att förklara per telefon för någon som inte håller på med bildkatalogen dagligen ;-). När jag höll på med detta telefonsamtal kom P och M1. Efter en stund så kom M1 in och talade om att Oktawia inte verkade allt för pigg! Hade inte käkat upp maten sedan igår - jag hade totalt missat att kolla i krubban *skäms*.

Blev till att avsluta telefonsamtalet med T och ut för att tempa hästen. Mycket riktigt. Oktawia hade feber 38,4. Inte mycket, men högre än hennes normaltemp. Om det berodde på att hon hade haft täcke på sig och så sprungit som en galning i hagen. Det är svårt att säga. Jag skurade rent krubban och då ville hon minsann ha havre. Men eftersom det blåste mer och mer, så fick ridningen vara idag och det blev borstning istället. M1 putsade på Oktawia och jag på Bianca.

Oktawia har aldrig haft feber tidigare - så förhoppningsvis var detta något tillfället dipp och det har normaliserat sig till morgondagen. Förhoppningsvis så har även stormen bedarrat till morgondagen så man klarar av att vara ute utan att hjärnan blåser bort ;-).

Pållarna fick stå inne resten av kvällen, kl var 20 när vi var klara och vid 21 ska de få kvällsmaten. När jag kom in i huset så ringde T och talade om att han nog hade lyckats att ladda upp min film. Så jag slog igång datorn för att kolla. Och mycket riktigt - han hade lyckats!

Här är länken till LB:0 programmet från lördagens tävling.

http://www.youtube.com/watch?v=KtZl3spuJfM

För övrigt kommer det inte hända så mycket resten av kvällen. Jag har lite mat på gång på spisen. Ska ut och mata pållarna strax innan kl 21 för kl 21 ska jag vara parkerad i soffan och kolla på House.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0