2/5 Måndag - Åter till arbetet

Idag var det ingen återvändo. Slut på semestern och hemmagrejjandet - åter till arbetet! Fullt ös har det varit hela dagen. Avslutade måndagen med att skriva på ledningsgruppsmöte som slutade strax efter kl 17.Var hemma kl 17.45 och då var det fullt ös ut till stallet och jag fixade mockningen i raketfart.

T hade åkte hem till mig när han slutade sitt jobb och han hade med sig Lexi så den vovven också fick ut och röra på sig lite ;-).

Jag åkte ju iväg till fotokursens sista träff för terminen kl 18.30. Så det var bra att T var hos mig och var hundvakt. Lillan fick dock ha täcke på sig för att kunna vara ute eftersom det var svinkallt ute.

På kvällens fotokursträff så gick vi igenom de bilder vi hade med oss till EVIN-tävlingen April. Jag hade med mig 20 bilder och 15 av dem var av riktigt bra kvalité - ett par till och med MYCKET bra enligt kurskamrater och kursledare. Himla kul att jag tänkt rätt när jäg fotat mina bilder. Bilderna som jag tog på mina arbetskamrater VA-killarna som bygger nya VA-ledningar, blev riktigt bra - Jätteroligt.

Mina kurskamrater hade också jättefina bilder så det ska bli himla kul och se hur det går för oss på EVIN-tävlingen - bara att hålla tummarna.

Var hemma igen vid 21-snåret. T hade åkt till lägenheten vid 20-snåret så Lillan hade fått klara sig själv en timme. Det verkade ha gått bra, för hon var lugn när jag kom hem.

Ut i kylan för att ta in pållarna. De får ju beta en stund på kvällen i sommarhagen. Och de var måttligt intresserade av att komma in. Men Bianca var nyfiken så hon blev infångad och inplockad i stallet. Försökte locka Oktawia med mat, men nä - gräs är gott. Ut och jaga runt henne i hagen... precis vad jag hade lust med kylan. Till sist så tyckte hon det var ok att bli infångad och inledd i stallet. Såg väldigt förvånad ut över att upptäcka att Bianca stod där och mumsade på sitt hö... ;-)

Så nu ska jag kolla på lite nyheter och sedan blir det sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0