25/5 Onsdag - Totalt omöjligt....

Idag inhandlades ett nytt baklyse till min gamla Volvo. Mitt högra baklyse har en spricka, är VÄLDIGT solblek, och backlampan funkar inte oavsett byte av gladlampa.

Så en helt ny baklyseinsats shoppades på Biltema och glad i hågen for jag hemåt och T kom för att hjälpa mig att byta lyset.

När i öppande paketet så kollade vi hur själva lamphållarna skulle monteras på insatsen. Det visade sig vara rena intelligensteset!!! Hur man än vände och vred på hållarna så passade de inte i det hål i insatsen som de skulle in i.

Till sist så var det bara att ge upp och åka tillbaka till Biltema och be personalen visa hur lyset skulle monteras ihop.... om man säger så här.... de lyckades inte heller!!! Det var totalt omöjligt att få i lamphållarna i själva insatsen för baklyset. Undrar hur de har tänkt egentligen... de som tillverkat baklyset...

Fick tipset att om det gick att återanvända lamphållarna från den gamla insatsen så kunde jag få rabatt på lyset från Biltema. Så hem igen och monterade isär det gamla baklyset. Men icke.... orginallamphållarna ser helt annorlunda ut och det gick inte att plocka delar från den.

Alltså kommer den idag shoppade baklyset få åka åter till Biltema. Det som var lite konstigt var att efter allt micklandet med det gamla lyset så funkade helt plötsligt min backlampa! Den har varit trasig även fast jag bytt glödlampa. Men nu minsann började den funka.

Så baklyset får vara som det är inför besiktningen på fredag. Alla lampor funkar som det ska, sedan är själva lampglaset otroligt solblekt och om det blir godkänt återstår alltså att se. För övrigt så vet jag inget som inte funkar som det ska. Men jag har en gammal bil, så man vet aldrig.

Efter böket med bilen så var det dags att fixa stallet. Efter att ha åkt fram och tillbaka till stan och försökt få till det där förbaskade baklyset, så hade jag ont i skallen. Dessutom har jag även idag känt av yrsel och nu är jag dessutom hade smärtgenombrott och var trött så blev yrslen värre. Så mockningen tog tid, men till sist var jag klar. T var kvar och kollade så jag inte skulle trilla ihop i en hög.

Fick även hjälp med att plocka in pållarna. Kollade tempen på Oktawia, det var normalt i morse och även normalt nu ikväll. Så gårdagens feber verkade ha varit tillfälligt.

Men för min del var kvällen slut. Extremt ont i skallen och yr - bara att parkera sig i soffan en stund och nu ska jag ta mig till sängen och förhoppningvis är yrslen över tills i morgon.

Så det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0