28/5 Lördag - Värk...

Idag har det inte varit någon bra dag. Vaknade med en riktig huvudvärk... :-(. Hade svårt att känna ifall det var ett rejält smärtgenombrott eller om det var ett migränanfall som var på gång. Släpade mig ut till stallet till sist för att släppa ut pållarna. Sedan så släpade jag mig tillbaka till soffan och placerade mig där ett tag. Pillade i mig både neuralgimedicinen och alvedon. Väntade men smärtan över höger öga ville inte släppa alls.

Vilade ett par timmar, men till sist så var jag tvungen att göra mig iordning för T skulle komma och släpa med mig till Marieberg. Det var dags att shoppa ett nytt Norton antivirusprogram.

Så det blev en tur till Marieberg och T släpade runt på mig - släpade var nog rätt ord, för huvudvärken gjorde mig tämligen vimsig.

Vi stannade till vid Café Garden och käkade varsin sallad. Jag hoppades att maten skulle få huvudvärken att släppa, men icke. In på Elgiganten och shoppade uppgradering av Norton. Det sista vi gjorde var att åka till Willys för att shoppa hem mat åt mig. Som tur var hade jag skrivit en ordentlig matlista så jag kom hem med det jag behövde och inte en massa annat.

När vi var tillbaka till mig så drack vi lite kaffe under tiden som jag fixade uppgraderingen av Norton på min privata dator och jobbdatorn. T kollade hur det skulle göras så att han skulle kunna fixa uppgraderingen på sin dator.

Till sist så var det dags att ta itu med stallet. Framåt 19-snåret så åkte T och min huvuvärk hade då släppt. Kände mig nästan som vanligt bortsett från att jag var rätt trött.

Fixade i alla fall stallet i lugn och ro. Mockningen tog sin lilla tid eftersom båda pållarna hade ställt till rätt ordentligt. Även nytt spån behövdes fyllas på idag. Avslutade med att fixa vatten och hästarnas mat. Det tog mig cirka 1,5 timme att bli klar med allt och tänkte att dagens aktivering av pållan fick bli lite "skrämselträning". Så jag tog plasten efter spånbalen och knöt fast den i min longerlina. Tänkte det kunde bli bra träning för pållarna. Prasslig plast och så blåste det rejält ute...

Bara att ge sig ut och "fiska" :-)



Jag ger mig ut i hagen till pållarna. Har prasslig plast släpandes efter mig...



Pållarna var måttligt intresserade av vad jag hade släpandes efter mig, där jag smög runt i hagen...




Oktawia blev till sist lite nyfiken och kom för att kolla, så jag ryckte lite i longerlinan så plasten prasslade och rörde på sig...

Bianca höll sig på avstånd, men Oktawia var nyfiken, men beredd till flykt... ;-)



Snart upptäckte Oktawia att det inte hände så mycket mer med plasten än att den hängde efter mig när jag rörde på mig. Och vad är då viktigast här i livet... jo, mat!



När inte Oktawia brydde sig om den prasslande plast så vågade Bianca till sist gå fram och lukta på den skumma saken.



Bianca upptäckte snart att den vita prasslande plasten inte var speciellt farlig och vad gör man då? Försöker stampa ihjäl det förstås ;-)






Jag gick runt i hagen och drog runt med den prasslande plasten. Oktawia hade fullt upp med att käka, men höll noga kolla på vart jag var någonstans. Hon kunde inte riktigt bestämma sig för ifall plasten var otäck eller inte. Men så började det blåsa upp rejält och plasthögen fick "vind i seglen" och uppförde sig som en drake. Började alltså flyga högt uppe i luften - då tyckte Oktawia att det faktiskt fick räcka.... och drog i väg fnysandes och med svansen i vädret.



Dock sprang hon inte speciellt långt, utan visade tydligt vad de tyckte om mitt försök till lite skrämselträning ;-)



När jag lekt klart med pållarna så gick jag in i huset och röjde upp i köket. Fixade klart med diskmaskin och plockade undan i köket. Hade ju tänkt städa huset idag, men huvudvärken kom i vägen. Fick alltså räcka med att städa köket.

Parkerade mig sedan en stund i soffan tills det var dags att gå ut och plocka in pållarna för kvällen. Resten av kvällen tillbringas i soffan och slötittande på TV,  innan det är dags att gå och lägga sig.

Så det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0