5/5 Torsdag - Åter till ridhuset...

Efter en dag på kontoret med fullt ös, så blev det en tur till Granngården där jag shoppade kattmat och havre. När jag var på väg hem så ringde T och talade om att han och Lexi var på väg och att han gärna ville ha kaffe. Som tur var så hade han med sig lite tillbehör till kaffet ;-). Så efter att jag fått i mig lite käk blev et fika och sedan så fick Lexi springa lös i trädgården. Jag kollade runt lite i trädgården - allt väger med rasande tempo. Insåg att plommonträdet började bli helt översållad med blommor :-)



Blir det plommon av alla blommor så blir det MÅNGA plommon ;-)

Men söta små blommor är det  :-)



Efter fikat och Lexi fått sprungit av sig så åkte T och Lexi till lägenheten. Jag tog itu med mockningen av pållarnas boxar. Fixade iordning kraftfoder och hö. Trailern hakades på draget, vatten fixades. Allt klart till strax efter kl 19, då P och M1 kom. Pållarna plockades in istallet och så blev Oktawia iordningggjord för ett dressyrpass.  

Hade ställt trailern lite längre från stallet idag, och pållan klev på utan problem. Full fart mot ridhuset blev det därefter.

Som vanligt så tog jag en liten promis med Lillan under tiden som M1 värme upp Oktawia. Lillan är sedan nöjd med att få ligga i bilen - favoritplatsen ;-).

Själva ridpasset för Pållan gick idag bra. Damen var på bättre humör än i går och jobbade på bra. M1 lät Oktawia få träna lite på öppna i galopp - vilket pållan tyckte var hur jobbigt som helst, men jobbade på bra. Riktigt duktig var hon idag :-). M1 var också nöjd med arbetspasset idag. När det var dags att lasta och åka hem så funkade det bra. Märkligt att det funkar bra att lasta vid ridhuset utan problem, men hemmma finns det risk att hon krånglar. Hoppas det släpper.

Var hemma igen vid 21.30-snåret och som vanligt tog jag hand om pållan först, kvällsmaten serverades och när alla grejer var undanplockade så fixade jag trailern. Den mockades ut och parkerades på rätt ställe. Och var klar med allt och inne i huset till kl 22.30.

Fullt ös in i det sista ;-). Men det var i alla fall allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0