10/11 Torsdag - Ridhuset...

Hade en hektiskt dag på kontoret, men kom iväg från jobbet vid 16.30-snåret. Åkte först till USÖ för att lämna av Oriflamevaror till kamrat KN. När affärerna var avklarade så var det dags för KN att packa ihop och lämna sitt jobb. Hon åkte sedan med mig ut till Oxhagen för att möte upp en kompis där. Det är ju på vägen hem för min del så det var inga problem att släppa av KN där. Sedan var det full fart hem för mig.

Väl hemma så blev det lite mat innan jag drog på mig stallkläderna och tog itu med stallsysslorna. Efter dagens arbete så var det faktiskt himla skönt att ge sig ut i stallet och mocka lite skit. Lite kroppsarbete för att rensa hjärnan - det var precis vad jag behövde.

Vid 19-snåret kom M1 och P. Jag var då klar med mockning, fix av vatten och hästarnas mat. Pållarna blev intagna och Oktawia iordninggjord för en sväng till ridhuset. För dagen blev det hoppsadel på istället för dressyrsadeln.

Vid 19.45 var vi på plats vid ridhuset. M1 och pållan förpassade sig till ridhuset och jag tog en promenad med Lillan plus T och Lexi. De hade mött upp vid ridhuset och så tog vi en lite längre promis än vad jag och Lillan brukar gå. Det var skönt att få röra på sig lite.

Efter promenaden så blev det en sväng till ridhuset för att kolla på M1 och Oktawia. För dagen så var det ridning i lite högre tempo som omväxling till det hårda arbete damen fick utföra i tisdags. Mycket galopp blev det för pållan, men hon skötte sig rätt bra även om det kom ett par bakutsparkar vid ett par tillfällen ;-).

Strax efter kl 21 så var det dags att åka hem igen och en trött liten häst klev in i trailern och vi for hemåt.

Väl hemma så blev det sedvanliga sysslor. Pållan blev omhändertagen, kvällsmaten serverades och alla prylar plockades undan. Var klar med allt i stallet vid 22-snåret och då blev det nyheterna en stund innan det nu får bli sängen. Man ska ju orka upp i morgon också ;-)

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0