14/11 Måndag - Ny vecka...

Så var det måndag och en ny oförstörd vecka... 1 minusgrad var det och jag hade glömt bort att sätta i motorvärmaren. Fick alltså skrapa lite bilrutor innan jag kunde fara iväg till jobbet...

Min KP blev inskickad innan jag börajde jobba och så på lunchen kunde jag ladda hem den som jag själv ska läsa och lämna kritik på i morgon bitti. Hade tänkt flexa på lunchen och gå igenom den KP:n, men hela förmiddagen försvann i något typ av halvhysteriskt läge och efter lunchen var det bara at kasta sig iväg till IT och så var det möte hela em. Vid 17.30 var vi klara och jag stämplade ut och for hemåt.

Behövde i alla fall inte känna mig stressad för djuren. Hade gjort upp med T så han åkte ut efter sin kurs vid 16-snåret och matade pållarna och släppte ut Lillan. Att sedan Lillan är en otacksam vovve som inte vill gå ut när husse kommer... det är en annan sak ;-)

Jag var alltså hemma strax innan kl 18 och det var stallkläder på och lite mat i magen. Sedan full fart ut till stallet. Hade hunnit klart med mockningen osv till kl 18.45 när M1 och P dök upp. Vid intaget så visade det sig att Oktawia var svullen över ganascherna, mumsat på några smaskiga rötter ute i hagen... tempade henne och den var OK. Så damen blev iordninggjord för ett ridpass i ridhuset.

När vi kom till ridhuset så tog jag en snabb promis med Lillan, köpte med thé och macka till ridhuset. Hade med mig KP för genomläsning och hann faktiskt läsa igenom den och kommentera en hel del som inte riktigt förstod eller fick ihop. Så nåt har jag att kommentera i morgon i alla fall.

Oktawia var lite lätt grinig idag, ville helst inte galoppera alls utan det var bensprattel på hög nivå ;-). Dock verkade hon rätt nöjd efter arbetspassen, dock lite trött... Klev i alla fall snällt ombord i trailern så vi kunde fara hemåt. Det börajde bli kyligt igen och när jag var klar i stallet och hade hakat av trailern så var jag snabb med att sätta i motorvärmaren. Har ju kupévärmare och det är skönt att slippa skrapa rutorna när man ska iväg i morgon bitti.

Pållan fick på sig ett tjockare täcke. Har tvättat och impregnerat ett vintertäcke, bättre med ett lättare täcke än att lägga på två stycken. Att Oktawia helt vill vara utan täcke är en annan sak, men tyvärr så är hon för mycket fryslort för det.

Var klar med allt i stallet vid 21.45 och det fick bli lite TV en stund. Nu är det dags att förpassa sig till sängen och så ska jag komma ihåg att åka till Universitetet i morgon bitti istället för till jobbet. Måste alltså upp tidigare då det blir längre sträcka att köra...

Så detta var allt för idag :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0