16/11 Onsdag - Möte

Full fart hem efter jobbet. Var hemma vid 17-snåret ícg satte full fart ut i stallet. T kom under tiden som jag mockade och när jag var klar med allt i stallet så var det dags för mig att åka till stan igen. T var kvar hos Lillan för att var hundvakt

Vid 18-snåret så åkte jag alltså in till stan och hann precis fram i tid till det att klubbmötet med FK Focus började kl 18.30.

Tillbringade en trevlig kväll på klubbmötet, fikade och kollade på många fina bilder. Jag lämnade in två bilder till månadens omgång av KM i påsikt. I söndags så mailade jag in mitt bidrag till KM Digitalt. Ska bli spännande och se hur bilder blir bedömda, men får hålla mig till nästa klubbmöte om en månad. Det som var roligt var att när resultatet från denna omgång i åretsbild så kom mitt bidrag på 5:e plats, förra omgången kom den på 18:e plats. Så där kan man snacka om uppryckning. Så totalt ligger jag på 10:e plats efter 2 omgångar av totalt ett 50-tal bilder. Det tycker jag är kalasbra resultat av en amatör som jag :-).

Var hemma igen vid 22-snåret. T hade då farit till lägenheten, men en brasa brann i kaminen, hästarna var i stallet och fått kvällsmaten, så jag behövde bara kvällsrasta Lillan och så hann jag kolla lite på nyheterna. Nu - sängen!

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0