23/11 Onsdag - Trött...

Hade en tid med min handläggare på unviersitetet kl 8 - så det gick inte att slöa något på morgonen. Hade en jättebra träff med min handledare. Vi gick igenom min enkät som jag jobbade med i söndags. Fick några mindre kommentarer från handledare, och fick till svenskan bättre på 2 av frågorna. I övrigt så hade jag fått till enkäten bra, har relevanta frågor och bra argument till varför de ska vara med. Vi gick även igenom mina frågor till intervjuerna jag tänkt ha med nyckelpersoner. Även dessa frågor var helt OK att ha med. Kändes jättebra att få kvitto på att jag tänkt rätt :-D

Stämplade ni på jobbet vid 9.15 så jag hann få i mig en macka och kaffe innan det var dags för dagens första möte - det första av 3... sedan gick det slag i slag. Jag förde dessutom anteckningarna på alla 3 mötena och när jag stämplade ut kl 17 kände jag mig helt slut... det tar på hjärnkapaciteten att sitta med på möten en hel dag. Även om jag skriver så ska jag även hänga med i diskussionen...

Innan jag for hemåt så åkte jag förbi skräddaren och lämnade in ett hästtäcke på lagning. Spännet till mitt tjocka rambo wug täcket har gått sönder. Fått nya spännen från Horseware och nu det alltså bytas ut. Passade också på att shoppa med mig a-fil, mjölk och bröd hem när jag ändå var i närheten av en affär.

Sedan var det full fart hemåt. Även idag hade T åkte hem och matat kusarna och släppt ut Lillan åt mig, så jag behövde inte känna mig stressad. Dock var jag inte hemma förrän kl 18, så det blev lite mat och sedan ut för att fixa stallet. Jag var trött och tog det lugnt. Planen var att jag skulle ha åkt in till ridhuset för ett ridpass, men jag fick inte ihop tiden eftersom mötet på jobbet drog ut på tiden.

Jag var klar med stallet strax efter 19-snåret och resten av kvällen blev det ett besök till stan. Inköp av ett par spånbalar och så spanade in City gross, men blev inte så imponerad. Det är en stor butik så det tog en stund att kolla runt i den. När jag var hemma igen så var det dags att plocka in pållarna för kvällen. Det hade dessutom börjat blåsa upp så det var inge svårt att få in pållarna i stallet :-). Snabb koll av de små liven och kvällsmaten serverades. Jag själv förpassade mig sedan in i huset och soffan. Morden i midsomer fick duga att kolla på en stund innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0