24/11 Torsdag - Tur till ridhuset...

Full fart hem efter jobbet ochså fick det bli lite risgrynsgröt i magen innan jag tog itu med stallfixet. Som vanligt var det skönt att få tillbringa en stund med att mocka lite skit för att rensa hjärnan efter en hektiskt dag på jobbet. Jag var i alla fall klar med mockningen, fix av hästmat och vatten till 19-snåret när M1 och P dök upp. Oktawia blev iorddninggjord för ett ridpass i ridhuset och jag hann också borsta av Bianca den värsta leran under tiden.

Väl framme vid ridhuset så tog jag och Lillan en lite promis först, som vanligt. Shoppade med en kopp te och macka i fiket innan vi gick till ridhuset.

Oktawia jobbade på bra idag - ekipaget tränade övergångar - som vanligt ;-). Och i dag så fick de till travökningarna rätt bra. Både M1 och pållan såg nöjda ut efter tidpasset :-).

Var hemme med pållan vid 21.30-snåret och som vanligt så blev pållan omhändertagen och alla prylar plockades undan. Kvällsmaten serverades och jag avslutade med att parkera trailern på sitt rätta ställe innan det blev huset för resten av kvällen.

Väl inne fick det bli soffan och så kollade jag på lite nyheter under tiden som jag beställde mig lite nya partykläder. Nästa fredag är det dags för julfest och jag har insett att partydress måste införskaffas. I början av nästa vecka kommer mitt lilla paket så jag får hålla mig tills dess.

Nu när beställning är avklarad och nyheterna är slut så är det dags att ta en närmare titt på kudden.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0