29/11 Tisdag - 24-årsjubileum...

Idag var det dags för fest :-D. För att hinna med stall och fixa till mig själv så stämplade jag ut 15.45 och drog hemåt. Fixade stallet i raketfart och fixade sedan iordning mig själv i raketfart. Lyckades var iordning i tid och åkte hemifrån vid 17.30-snåret. Hämtade upp T vid Haga för centrum för att bara behöva parkera en bil på stan. Det visade sig vara ett smart drag... det tog ett tag innan jag hittade parkeringsplats. Men till sist så hittade jag en på inte allt för långt avstånd från Club 700. Tillsammans med 400 andra personer så samlades vi för att gratulera kommunens 24-årsjubilarer. Alltså de som arbetat i 24 år som kommunalanställd. Jag har inte så många år i kommunen, utan det är T som har lyckats samla på sid detta antal år. Jag fick följa med som middagsgäst och det var himla trevligt :-).

Vi började med mingel och då träffade jag på ett par fd arbetskamrater och en gammal skolkompis. Det var kul. Vi fick sedan gå till teatern och det blev lite tal och så underhållning av kommunens personalkör. De var duktiga :-)




Efter sången så var det dags för alla jubilarerna att få komma upp på scenen, totalt 217 namn ropades upp - så även T. Han finns bland alla andra på scenen ;-)



Jubilarer fick sin 24-årsgåvor och T är nu stolt ägaren till en fin klocka. Efter utdelningen så var det dags för middagen.

T hittade 2 lediga platser och när vi satte oss så hade han lyckats placera sig brevid en klasskompis från gymnasiet. Vi har nog inte träffats på 20 år så det var jättekul :-)

Vi hade sedan en himla trevlig kväll med godmat och underhållning, men strax efter 22-snåret så var det dags att fara hemåt. Vovvarna kan inte vara själva hur länge som helst, och dessutom så är det arbete i morgon som vanligt...

Jag var således hemma strax efter 22.30-snåret och då fick pållarna kvällsmat och Lillan blev kvällsrastad. Bara kvar att varva ner och förpassa sig till sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0