4/11 Fredag - Lugn kväll...

Eftersom det är allhelgonahelg och "röd" dag i morgon, så var det "kort dag" på jobbet idag. Det var skönt eftersom jag känner mig tämligen halvkrasslig. Fortfarande ont i halsen och jag börjar också bli snorig. Tack och lov för nässpray!! Funkade i alla fall bra att jobba, men att jobba fram till 14.30 när det var dags att stämpla ut - det var precis vad jag klarade av.

På vägen hem så stannade jag vid Willys och shoppade med lite mat hem, sedan full fart och det kändes väldigt bra att komma hem och det fortfarande var ljust ute. Jag bytte om till stallkläder och tog itu med stallfixet på en gång. Här gällde det att sätta fart för att hinna utnyttja dagsljuset ;-). Det tog drygt en timme att bli klar med stallfixet, alltså mockning, fixa vatten, ställa betforen och fylla höpåsarna. Avslutade stallfixet med att ge pållarna sitt em-hö ute i hagen.

Lagom när jag var klar så kom T och vi fikade en sväng. Efter fikat blev jag akut trött och vi förpassade oss in i vardagsrummet så jag kunde lägga mig i soffan. På TV var den en gammal film som vi kollade på innan T och Lexi förpassade sig tillbaka till lägenheten.

Jag gjorde inte så mycket mer resten av kvällen. Var alldeles för matt för att ens orka tänka på att röra mig. Det var soffhäng resten av kvällen bortsett från att jag kravlade mig ut vid 21.30-snåret och släppte in pållarna och gav dem kvällsmaten.

Roligare än så blev det inte idag - hoppas min förkylning ger sig under helgen...

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0