20/10 Torsdag - Ridhuset...

Efter jobbet idag så var det full fart till Willys. Var tvungen att fylla på förråden hemma, både till mig själv och till Lillan och kissarna. Kom ut ur affären med mat för en vecka framåt så  och så full fart hemåt. När jag kom hem så var det fullt ös. In med maten, jag käkade lite fil och müsli och så på med stallkläderna och full fart ut till stallet.

Fixade klart med mockningen, hästmat, vatten och så fixade jag mat och sandlådan till stallkatterna. När jag var klar med allt så var det dags att plocka in pållarna.

Uti kolmörkret med ett grimskaft i högsta hugg. Men jag fick vänta ett tag innan jag fick tag på någon häst. De fick totalt tokryck och drog järnet ihagen i flera minuter. Bensprattel på hög nivå blev det. Det var inte förrän hästarna var lite trötta som det gick att fånga in dem ;-). Nåväl, till sist så stod busfröna i sina boxar och jag kunde gå ut och fixa med att haka på trailern på bilen. Vilket inföll sig samtidigt som M1 och P dök upp.

M1 fixade iordning Oktawia för ett besök till ridhuset och när vi skulle lästa så funderade vi på hur hon skulle reagera på de nya ribborna som T skruvat fast på baklämmen. Oktawia fick lukta på dem och klev sedan lugnt in i trailern. Skönt.

När vi kom fram till ridhuset så tog jag och Lillan en promenad under tiden som M1 värmde upp pållan. Efter promisen fick Lillan sitta i bilen och jag spanade in hur det gick för M1 och Oktawia. För dagen var Oktawia seg som sirap enligt M1. Från läktaren så syntes inte det, men förstod känslan. Så M1 fick kämpa på men pållan skötte sig rätt bra ändå, var ialla fall inga större protester från damens sida.

När ridpasset var avklarat så passade jag och M1 på att boka in ridpass inför kommande veckor. Bra att ha lite planering framöver.

När det var dags att lasta pållan så klev hon snällt ombord och vi kunde åka hemåt. Väl hemma så fortsatte kvällen i sedvanlig ordning. Tog hand om pållan, plockade undan alla prylar, hakade loss trailern och serverade pållarna kvällsmaten. Lyckades bli klar och komma in i huset så jag hann se handra halvan av Criminal minds ;-).

Nu får 4:ans nyheter avsluta kvällen och roligare än så blev det inte idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0