25/10 Tisdag - Stressad...

Har ju häcken full på jobbet och idag märktes det att jag var stressad. Får problem med synen när jag är riktigt stressad och idag har jag märkt tendens av dubbelseende. Dock svårt att få ner stressnivån så länge jag var på jobbet, men bestämde mig för att ta det lugnt efter jobbet.

Så jag stämplade ut strax innan kl 17, åkte iväg och tankade bilen för den behövde fyllas på med bensin. Åkte vidare till Willys för att köpa lite mjölk och kattmat. Det var rätt mycket folk på Willys, men det fick ta den tid det tog. Att stå i kö är i alla fall något som jag inte stressar upp mig över ;-).

När jag kom hem så käkade jag lite käk och så drog jag på mig ridkläderna. Dags att ta itu med stallfixet.

I vanliga fall så är mockning ett effektivt sätt att få ner stressnivån - det är min stund på dagen som jag har möjlighet att rensa hjärnan. Dock räckte det inte för att få ner stressnivån i kroppen...

Fortsatte med stallfixet, och plockade in pållrarna för att göra iordning Oktawia för ett pass till ridhuset. Var klar vid 19.30 - in med pållan i trailern och full fart till ridhuset.

Vid ridhuset väntade T för att ta hand om Lillan under tiden som jag skulle rida. Bra för Lillan att få röra lite på sig istället för att sitta i bilen och vänta på mig.

Så motionspasset för kvällen var alltså ett ridpass på pållan. Fast det var tisdag så var det helt tomt på privatdelen i ridhuset. Jag behövde alltså inte trängas med någon under mitt ridpass.

Oktawia var lite seg, pälssättningen spelar nog roll. Men jag hade ett tämligen okomplicerat ridpass ikväll. Gjorde i och för sig inga svåra saker idag, efter uppvärmningen så fick det bli lite övergångar skritt - trav - skritt. Därefter lite övergångar galopp-skritt-galopp. Funkade faktiskt riktigt bra. Jag klarade idag av att sitta helt Ok  i galoppen och det är jag tämligen nöjd med.

Både jag och pållan var nöjda med kvällen insats och äntligen såg jag normalt ;-). Ett bra ridpass i hästsadeln är oneckligen en lisa för själen ;-).

Det är allt tur att jag har hästarna som håller mitt liv i schack ;-)

När ridpasset var avklarat så klev pållan snällt in i trailern och vi kunde fara hemåt. Var hemma igen vid 21.30 och välhemma så blev pållan omhändertagen, kvällsmaten serverades och jag plockade undan alla prylar. Trailern parkerades på sin plats - är faktiskt en bedrift att jag lyckas backa och fickparkera trailern i mörkret. Är nämligen bra trångt runt huset...

Kvällen avslutades sedan med att jag  parkerade mig i soffan för att kolla på lite Nyheter och roligare än så blev det inte idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0