5/10 Onsdag - Hemmakväll...

Efter en hektiskt men intressant dag på kontoret så var det skönt att stämpla ut vid 17.30-snåret och påbörja färden hemåt. Men innan jag åkte hemåt så blev det ett stopp vid Willys för lite inköp av mjölk, smör, kattsand och lite andra förnödigheter.

När jag kom hem så såg jag att T hade ansträngt sig. Den stora vedhögen han fixat utav den fällda björken var inslängd i vedboden. Dessutom så hade han klippt större delen av gräsmattan - förhoppningsvis sista gågngen för i år... Trevlig överraskning att komma hem till :-).

En annan trevlig överraskning var att min present från Allt om hemmet kom idag. Tackat ja till en prenumeration om 3 nr och fick idag min premie - en fin liten ljuslykta från Iittala - kommer passa fint i köket :-)



Jag plockade in matvarorna,bytte om till stallkläder och tog itu med stallet. T och Lexi förpassade sig till lägenehten för nu tyckte de att det räckte med lantluft ;-).

Jag mockade, fixade iordning hästmat och vattenhinkar. Hann lagom klart med allt tills det att P och M1 dök upp för att fixa pållans motion.

Plockade fram reflexutrustningen - det behövs nu... När de gav sig av på en uteritt så var det mörkt ute...

Under tiden som M1 och P var ute och motionerade pållan så gick jag in i huset och utförde lite jobb åt Gränsbrytning.

Under tiden som jag satt vid datorn och jobbade, så hade jag sällskap av ett par kissar.

Nalle hade lagt beslag på skinnfåtöljen och en hög med filtar :-)



Gäller ju att ligga skönt...

Lisa har ett annat favoritställe att sova på. Hon ockuperade skrivaren i stället ;-)



Blev lagom klar med jobbet tills det var dags att ge sig ut i stallet igen, lyckades taimja de med sällskapets återkomst från uteritten. Det hade gått bra, även om pållan hoppat lite pga blåsten.

Så pållan blev ompysslad efter uteritten och sedan fick pållarna sin kvällsmate för det hade blivit dags för det.

Förpassade mig in i huset och planen för resten av kvällen blir det Hawaii five-O och sedan sängen. Men när jag kom in i köket så blev det till att mata kissarna först innan jag hittade på nåt annat. För i köket mötte Tussan mig och höggjudligt så talade hon om för mig att maten minsann var slut...

Katter kan var väldigt tydliga djur när något inte passar ;-)




Nu är i alla fall alla 4-bentingar matade så nu blir det soffan en stund för min del innan jag förpassar mig till sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0