12/9 Måndag - full rulle...

Så var det måndag igen - helgerna försvinner snabbt ;-). Stämplade in vid 8-snåret på jobbet idag. Det var fullt ös idag med och jag stämplade inte ut förrän 17.50. Som tur var kunde T åka och ta om Lillan efter vart ute med Lexi en sväng. Så när jag väl kom hem så sprang Lillan runt i trädgården (med sitt nya fina täcke) och T satt i partytältet och rensade en massa trattisar.. massor av svamp finns det i skogen...

Jag fixade iordning lite kaffe och så lite käk åt mig. När jag fått i mig mat och fika och hunnit vila en kort stund, så var det bara att dra på sig ridkläderna. Efter en hektisk dag på kontoret så var det skönt att få jobba lite praktiskt med kroppen. Mockningen var snabbt avklarat. Fixade hästarnas mat och pållarna blev inplockade till stallet.


Jag fixade sedan iordning Oktawia för ett lätt pass i ridhuset. Kände inte ett dugg för att ge mig ut i mörker, blåst och regn till häst. Det fick bli ridhuset och vid 20.15 satt jag på hästryggen. Kändes bra - ridning är ju effektivt sätt att ta ner ens stressnivå ;-).

T tog hand om Lillan under tiden som jag och Oktawia roade oss i ridhuset. Dock blev det en kort promis pga spöregnet ;-).

Pållan skötte sig bra idag, jag kände mig trött och sliten, mitt högra ben var inte alls med. Dock funkade ridning rätt OK ändå, men mest för att red ett lättare pass och enbart joggade loss pållan. Pållan gjorde ju en bra insats igår, så jag kände att jag inte behövde köra igenom ett hårdare pass :-).

Vid 21-snåret var vi färdiga och lastade pållan. Mörkt och blött var det när jag åkte hem, men man börjar vänja sig vid att köra i mörkret nu. Har ju inte så mycket att välja på direkt ;-).

Väl hemma så blev pållan omhändertagen, Bianca fick sig en koll. Serverade kvällshöt och plockade undan alla prylar innan jag serverade kraftfodret till Oktawia. Var klar i stallet vid 21.45-snåret och hann i alla fall se slutet av CSI NY ;-).

Nu ska jag kolla på lite nyheter innan jag intar horisontalläge för min skönhetssömn :-). Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0