13/9 Tisdag - Kurs del 1...

Har tillbringat hela arbetsdagen på en kurs i presentationsteknik. En mycket givande och lärorik dag som avslutades med att vi fick göra en presentation i grupper om 2 och 2. Detta med att stå och prata framför en grupp med människor är ju rena skräcken, alltså är denna kurs välbehövlig. Jag har också en tendens att prata extremt fort när jag blir nervös... om rösten bär över huvud taget ;-). Så detta är välbehövlig träning - visade sig också att jag och min kamrat överlevde vår presentation ;-).

När jag åkte hem från jobbet så upptäckte jag att det blåste full storm och hemma hade partytältet blåst sönder och ett av åkeröträden hade tappat kraftiga grenar. För att inte tala om att det nu ligger miljoner med äpplen på gräsmattan...

T kom  strax efter att jag väl kommit hem och kollade att resterna av partytältet inte skulle flyga iväg. Vi drack lite kaffe och sedan så blev det stallet. Planen som gick ut på att M1 skulle rida pållan ett pass i ridhuset, fick vi ställa in. Jag vågade inte ge mig ut med trailern på vägen i stormen. När jag var klar med mockningen, fix av vatten och mat så var klocken 19. Tanken att sätta mig och förbereda en presentation till  morgondagen, det klarade inte min hjärna av. Min kropp behövde ha lite fysisk aktivitet. T och Lexi åkte till lägenheten och jag tog en promis med Lillan. Det var lite jobbigt att gå i stormen och hade motvind när vi gick iväg. Bara att gå lite lätt framåtböjd och gå framåt ;-). När vi vände och gick hemmåt så fick man gå lite lätt bakåtlutad och vi raglade över vägen som fulla hönor ;-) - snacka om kraftiga kastvindar...

Promenaden tog 40 min och hemma igen så blev det stallet direkt. Lika bra att ta in pållarna innan det blev mörkt. Som vanligt så var pållarna längst bort i hagen, men hörde faktiskt när jag ropade på dem så de kom knatande. De hade ingenting emot att få komma in till sina boxar - de blir ju lite trötta av kraftig blåst. Snabb koll av pållarna och så in i huset.

Hade fortfarande behov av att röra på mig så jag tog itu med en stor hög med stryktvätt. Lika bra att passa på att få det gjort när jag väl fått lite tid över ;-). Blev alltså en date med strykjärnet i dryga timmen, men blev då klar med all stryktvätt och kläderna förpassades in i min garderob. Var klar med strykningen strax innan kl 21, alltså lagom tills det var dags att gå ut och kvällsmata pållarna.

Nu blir det dr House för resten av kvällen och detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0