16/9 Fredag - Trevligheter...

Det är väl knappast någon hemlighet att vovven Lillan är en soffpotatis... men i morse tog hon priset.... Jag fick i princip dra henne ur sängen i morse. När jag fått¨på henne täcket och sedan skulle släppa ut henne, ja då var hon försvunnen. Gissa vart jag hittade den lilla damen...

Lillan hade minsann intagit mig plats i soffan och bäddad ner sig i min filt. Att gå ut och göra sina behov så här på morgonen - det var tydligen överkurs... ;-)




Den trötta hunden fick ligga kvar i soffan under tiden som jag gjorde mig iordnin för att åka till jobbet. Det sista jag gör innan jag åker hemifrån är ju att släppa ut hästarna och då fick minsann Lillan gå ut. Men populärt var det inte... ;-)

När pållarna var ute i hagen och Lillan inne i huset igen så var det full fart till jobbet. Ytterligare en dag med fullt ös på jobbet - men idag kom jag i alla fall hem i vettig tid.

När jag kom hem så var det full rulle. Jag har ju två björkar står tämligen nära min husknut. Den närmaste björken står cirka 4 meter från husknuten och dessutom så börjar den bli dålig i toppen...

Björkar ruttnar ju inifrån och till sist så måste de tas ner. Igår så stod det två björkar brevid varandra...



När jag kom hem från jobbet idag så var det bara en björk kvar - den andra var redan nertagen och S var i full fart med att såga ner björken i lite mer lättarbetade delar år mig. Mycket riktigt så stämde min misstanke att björken var dålig inuti. Nu slipper jag oroa mig för att få in björken i mitt sovrum när det blåser storm nästa gång...



Jag satte igång med mockning och fix av hästmat. När jag var klar så blev det lite kaffe och mat. T och S fikade också. S kollade på den andra björken också, blir nog så att den måste tas bort rätt omgående den också. Idag hade han inte tid, så det får bli någon annan dag. Huvud saken är att den dåliga björken är borta i alla fall.

Tills det är helt klart med björken så får pållarna finna sig i att enbart vara i sommarhagen eftersom staketet är nerplockat en bit i vinterhagen. Björken var tvungen att läggas in i hästarnas vinterhagen för att inte skada något annat.

Vid 18-snåret så for jag till stan igen - idag började höstens fotokurs - "fotografisk fredag". T var kvar hemma hos mig som hundvakt till Lillan och M1 skulle fixa pållans motion i form av uteritt.

Jag själv hade en mycket trevlig kväll på Medborgarskolan. Bästa kursledaren :-) och ett gäng trevliga fotointresserade kursdeltagare. Det här kommer bli en mycket rolig kurs :-).

Var hemma igen vid 21-snåret. Pållarna stod i stallet så jag serverade dem lite kvällsmat och så blev det soffan för mig. Nu ska jag i alla fall kolla på Tyst vittne på 7:an och det får avsluta min kväll för idag.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0