19/9 Måndag - Ny vecka....

Så var det måndag igen och fullt ös på jobbet. När jag åkte hem vid 17-snåret så var jag hur trött som helst och det kändes bra att det sista mötet på dagen blivit inställt... Hjärnan var inte riktigt vaken på slutet av arbetsdagen ;-).

När jag kom hem så var T i full fart med att såga ved åt mig. Lillan kutade runt trädgården och blev helt överlycklig när jag kom hem. Fast det visade sig att det var billen hon ville in i ;-).

Jag fixade iordning kaffe åt mig och T, fick i mig lite mat och försökte få igång på kroppen. M1 och P kom strax innan 18-snåret och det en uteritt stod på schemat för Oktawia. Under tiden som de var ute på turen så mockade jag hästarnas boxar. Fixade sedan hästmaten och avslutade med att borsta igenom Bianca ordentligt. Den lilla damen var helt svettig i flankerna... var rätt varmt ute och hon har redan satt jättemycket päls... Bianca verkade i alla fall uppskatta pysselstunden och jag blev lagom klar med henne när M1 och P kom tillbaka med Oktawia.

Oktawia hade varit lugn och avslappnad på uteritten - och när Oktawia blivit ompysslad så blev det boxen för henne. Pållarna fick stå kvar inne resten av kvällen.

M1 och P åkte vidare när de var klara. T hade sågat klart ved för kvällen så han och Lexi åkte vidare till lägenheten. Jag gick in i huset för att göra lite nytta, men Lillan var så himla rastlös, så jag fick gå ut igen. Det var ju en skön kväll så det fick bli en promis istället.

Visst att det fort blir mörkt, men det är ju lika bra att vänja sig. På med reflexväst på mig och reflextäcke på Lillan och vi syntes bra :-)



Svårt för en svart vovve att synas i mörkret annars... Vi gick en tur på 4 km, Lillan pinkade ungefär 1000 gånger och bajade 3 gånger!!!! Vi var hemma igen 40 min senare och då var Lillan nöjd Innan vi gick in för kvällen så blev det ett snabbt besök till stallet och pållarna fick sin kvällsmat. Efter detta så tyckte Lillan att det var helt OK att gå in i huset. Hon käkade lite mat och sedan parkerade hon sig i soffan och slaggade in direkt ;-).

Jag tog itu med resterna av stryktvätten, hade lakan kvar att stryka klart så de blev fixade. När klockan var 21 så var jag klar med stryktvätten och jag parkerade mig i soffan brevid Lillan. Resten av kvällen är det CSI NY som gäller och roligare än så blir det inte idag.

Detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Ingrid "Tinka" Carlsson

Idag har jag bakat "Lizzies marängkakaor". MUMS, vad goda dom var! Tack för receptet. Undrar om det finns några kvar på lördag, när gästerna kommer?

Hälsningar från Tinka.

2011-09-19 @ 22:34:36
URL: http://www.lintrollets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0