23/9 Fredag - Äntligen helg...

Ännu en hektiskt dag på kontoret, men idag var det fredag så det var bara att kavla upp ärmarna och göra en sista insats inför helgen. Sista mötet slutade tidigare än förväntan så det var ren bonus att jag kunde stämpla ut 16.30 och åka hem.

Väl hemma så var T på plats och luftade Lexi.

Tricket att hoppa upp på huggkubben och sitta fint funkade även idag.

Lexi mitt bland veden...



Fröken tyckte det var lite kul att få visa sitt trick ;-)

Jag fixade lite mat och så kaffe innan jag satte igång med stallet. Mockade och fixade hästmaten. Pållarna plockades in till 18.30 när M1 och P dök upp.

Oktawia blev iordninggjord för ett litet pass hoppning och så lastade vi och for till ridhuset. Lexi och T fortsatte till lägenheten.

2 hinder bygges upp mitt i ridhuset, med ett galoppsprång emellan. Jag och P byggde under tiden som M1 värmde upp. Blev sedan till att skritta och trava över bommar innan själva skuttande över hindrena utövades. Jag försökte under tiden roa Lilla med en pinne. Matte fick både agera slängare och apportör av pinnen.... Lillan tyckte det var kul att bita på pinnen, men att hämta den var helt onödigt. För övrigt så var Lillan lite lätt uttråkad och var extremt gnällig hela kvällen...

Vovven uppskattade inte alls fredagsmyset i ridhuset ;-)



Oktawia skötte sig bra ialla fall och var lite trött efter arbetspasset. Nya sanden är ju lite tung.

Vid 20-snåret så var vi klara och damen lastades in i trailen och vi åkte hemåt igen. Väl hemma så var det den vanliga proceduren. Oktawia blev ompysslad, prylar plockades undan. Fixade trailern och så fick pållarna sin kvällsmat. Varklar i stallet vid 20.45-snåret och resten av kvällen avslutas i soffan framför TV:n och Kommissarier Linnely på 8:an. Ett glas rött, Jacob's Creek Grenache shiraz, får göra mig sällskap också. Inte dumt alls.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0