28/9 Onsdag - Ingen ridning...

Idag var det ingen ridning inbokad - fick roa mig med min järnhäst istället :-). Under em skulle jag iväg på tjänsteärenden och för att slippa lånecyklarna som finns på jobbet så tog jag med mig egen cykel. Har ju cykelställ till bilen, alltså fick järnhästen följa med.

På lunchen så skulle mitt arbetsgäng träffas på Wobblers för att käka lunch och tacka av en medarbetare som slutar på fredag för att börja nytt jobb. Innan vi sammanstrålade på Wobblers så cyklade jag först iväg till Viktväktarna för veckans vägning. Jag har under en månads tid stått på någon typ av viktplatå, ner 6 hg, upp 6 hg, ner 8 hg, upp 8 hg. Blir rätt tröttsamt i längden, men vet ju att jag brukar hamna på en viktplatå när man gått ner mycket på kort tid. Alltså har jag bitit ihop och käkat mina poäng... idag gav det i alla fall resultat. Vågen visade -1,5 kg - äntligen!! :-D Förhoppningsvis börjar det ticka på ner ett tag nu - innan jag hamnar på en ny viktplatå... ;-). Behöver tappa 6 kg nu till att börja med - då kommer jag i ett gäng omgång kläder som är försmå för tillfället ;-).

Efter viktväktarbesket så var det full fart på cykeln till Wobblers - trevlig lunch - för att därefter cykla iväg till Personalavdelningen. Där hade jag och min chef möte med en personalare och cheferna för IT-avd. Diskussion om kommande rekryteringar och därefter full fart på cykeln ner till stadsbyggnadshuset och ytterligare ett annat möte. Avslutade dagen med ett snabbt besök på mitt kontor innan jag avslutade arbetsdagen. Cykeln fick följa med hem igen och väl hemma så blev det snabbt i med lite mat. Ut till stallet och ställde iordning betfor. Mockningen fick vänta ett tag för jag hade en tid in bokat på bilprovningen kl 17.50. Alltså hakades trailern på bilen och så full fart tillbaka till stan.

T mötte upp vid bilprovningen som moraliskt stöd. Och ifall nåt skulle vara fel - för då blir det han som får fixa det ;-).

Fick komma in på en gång och besöket tog 5 minuter, kostade 370 kr - men kom ut med blankt papper. Får väl alltså vara värt pengarna *fniss*.

Lillan fick följa med på turen. Åka bil är ju kul - men hon tyckte det var väldigt skumt när en vilt främmande person satte sig i bilen och började köra ;-)

T åkte vidare och jag själv åkte först till ICA-affären för att shoppa dammsugarpåsar - därefter var det fullt fart hemåt.

Himla skönt att få trailern godkänd vid besiktningen - kostade ju på en förmögenhet i lagning av bromsarna för 1,5 år sedan. Hade ju varit mindre kul om det skulle vara dags med ytterligare lagning... Gammal är den, och skulle behöva målas - men helt klart funktionsdugligt. Golvet byttes ju för 5 år sedan och är fortfarande fräscht - vitkigtast för mig :-).

Väl hemma så tog jag först itu med stallsysslorna. Mockade boxarna i lugn och ro, fyllde på nytt strö, fixade hästmaten och så tog jag in pållarna det sista jag gjorde. Det blåste rejält ute och de ville komma in. De fick lite hö att tugga på innan resten av kvällsmaten skulle serveras.

Jag tog sedan itu med lite pappersarbete. Dags att fixa räkningarna - mindre kul syssla men måste göras... Idag tog det en stund, men det berodde på att Internet hakade upp sig hela tiden. Lätt irriterande...

När jag var klar med räkningarna och kände mig lätt fattig ;-) - så var det dags att ge sig ut i kolmörket och stallet. Passade på att släpa med mig Lillan ut så hon blev kvällsrastad. Helst hade hon nog legat kvar i soffan... ;-)

Pållarna fick sin kvällsmat, stallkatterna fick mat och så var jag klar i stallet för idag. Innan det fick bli soffan för min del så hann jag faktiskt röja upp i köket. Diskmaskinen plockades ur på ren disk och fylldes med smutsig disk. Gör underverk att få rent på diskbänken.

Kvällen avslutad nu med soffan och Hawaii 5-0 på TV4. Mycket mer än så kommer inte hända ikväll. Är trött och behöver komma isäng i vettig tid för en gång skull ;-)

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0