17/4 Tisdag - En vanlig dag...

Var trött när jag kravlade mig ur sängen och det är himla skönt med flextid sådana dagar...  Jag har känt av min trigeminusneuralgi i några dagar - svårara att få igång kroppen då... När jag väl kom till jobbet så var det ytterligare en dag med full rulle och det funkade trots värken i skallen. Dock var jag rätt trött när jag vid 17-snåret förpassade mig hemåt.

Var hemma vid 17.15 och det blev lite mat direkt. T och Lexi dök upp och med sig hade T lite varmkorv och pålägg. Han hade vart ute sväng till Lithells och shoppat i deras affär :-). Himla trevligt att T hade med sig lite käk till mitt kylskåp :-).

Till sist så blev det dag satt dra på sig ridkläderna - och det fick bli vinterkläder idag eftersom det är svinkallt ute. Under dagen har det snöat i flera omgångar, men snön har smält som tur är. Dock är det ruggigt ute...

Under tiden som jag fixade med stalletpysslet så höll T på med lite akvarieunderhåll - vilket var välbehövligt. Han gjorde rent pumpen och fixade med lite vattenbyte. Jag själv roade mig alltså med att fixa mockningen, hästarnas mat och vatten. In med pållarna i stallet och så fixade jag ordning Oktawia för ett ridpass i ridhuset. När vi var klara för lastning så var T klar med akvariet så det blev gemensam färd till ridhuset. T tog sedan hand om Lillans motion under tiden som jag motionerade Oktawia.

Idag så var det ett riktigt roligt ridpass. För en gång skull så var Oktawia PIGG - eller vad man ska kalla det. Hon visade i alla fall att hon faktiskt kan ha egen motor ;-). Alltså var det ett riktigt roligt arbetspass i ridhuset idag - allt blir ju så mycket lättare när man inte behöver driva som en galning ;-).

Jag och Oktawai var hemma igen vid 21.30 och som vanligt blev hon omplysslad och så plockade jag undan alla prylar i stallet, hästarnas kvällsmat serverades, trailern parkerades och så var allt klart för idag när det gäller hästarna och stall. Lite soffhäng framför TV:n får nu avsluta min kväll innan det är snart är dags att ta en närmare titta på kudden.

Så detta är allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0