19/4 Torsdag - Full rulle...

Som vanligt en dag med fullt ös. Mycket att göra på jobbet - bara att "kavla upp ärmarna och jobba". Hade i alla fall tid med långlunch och var på stan och lunchade med kamrat MK. Vi var på Efeses och hade en trevlig stund med prat och god mat innan det var dags att fara tillbaka till jobbet. Full rulle resten av em och vid 17-snåret så var det full fart hemåt.

Väl hemma så blev det samma procedur som vanligt. Först så käkade jag lite för att sedan ta itu med stallfixet. När jag var klar med mockning, hästarnas mat och vatten, blev pållarna inplockade till stallet. Trailern hakades på bilen och så fixade jag iordning Oktawia för ett ridpass i ridhuset. Vid 19.30 styrde vi så kosan mot ridhuset. T mötte upp som vanligt och tog en promis med Lillan under tiden som jag och Oktawia roade oss i ridhuset.

I ridhuset var jag och Oktawia enda privatekipaget och så en ridskolegrupp på ridskolans del av ridhuset. Inga problem med utrymmet emd andra ord. Oktawia var på rätt bra humör idag också. Visade upp hyfsat bra framåtbjudning, även om hon inte var lika framåt som i tisdags. Lite jobbigt tyckte damen det blev när vi skulle göra lite övningar i skänkelvikning. Även jobbet med övergångar tyckte pållan var lite jobbigt, men kämpade på bra. Vid 21-snåret var vi klara och pållan klev snällt in i trailern och vi for hemmåt. Väl hemma blev pållan som vanligt, ompysslad innan kvällsmaten serverades. Jag plockade undnan alla prylar. Trailern mockades ur och parkerades på sin plats. Och så var jag klar i stallet för idag och förpassade mig in i huset.

Kvällen får nu avslutas med lite soffhäng en stund och titta på lite nyheter på TV4. Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0