4/4 Onsdag - Kroppsarbete...

Jobbade hårt på jobbet idag. Mycket att göra och eftersom jag behövde sluta redan kl 15 så var det bara att sätta fart. Full rulle in i det sista och så på med stallkläderna som jag hade med mig till jobbet. Vid 15-snåret så hämtade T upp mig med bil och trailer och vi styrde kosan mot trävaruaffärens såg.

Nu började nästa typ av kroppsarbete. Dags att ösa sågspån.... Sågen står bra till och man kan backa intill med trailern. Alltså gick det snabbt att ösa i säckarna och jag fick med mig 20 stycken halvfulla säckar. Går inte att fylla säckarna med mer - det blir vansinnigt tungt då.

Eftersom man är hästägare så får man utföra lite fysisk kroppsarbete då och då :-). Det fanns gått som sågspån i alla fall...




Vi var klara på en timme och vi for tillbaka till stan. T släppte av mig vid jobbet så jag kunde hämta upp min bil och så sammanstrålade vi hemma i Kartorp.

Vi käkade lite mat och fikade innan arbetet med att tömma trailern tog sin början. När det var avklarat så fortsatte jag dagens övningar gällande kroppsarbete med att mocka åt pållarna. Fixade iordning mat och vatten när jag ändå var i farten.

När jag var klar i stallet så fick det bli en promenad med vovarna. Det var en kväll med strålande sol och vindstilla - alltså rätt skönt. Vi promenerade på en gärdesväg och gick således förbi min hästhage nere vid bäcken. Något som förvånade mina pållar rätt bra. De stirrade storögt när vi kom knatande och kom farande för att kolla lite närmare på oss ;-)



Vi var ute och gick i en timme och när jag kom hem igen så kändes det i kroppen att jag utfört mer fysiskt kroppsarbete än vad jag brukar göra på en dag ;-)

Resten av kvällen så pysslade jag med att plocka iordning på lite tvätt och annat småpyssel innan jag gick ut till stallen en sista gång för idag. Pållarna blev inplockade vid 21-snåret och jag kollade av dem innan kvällsmaten serverades. Jag och Lillan förpassade oss till soffan och nu blir det lite soffhäng framför TV:n. Och detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0