5/4 Torsdag - Skärtorsdag...

Skärtorsdag idag och snart långhelg. Egentligen så var det kortdag idag - det innebär att arbetsdagen enbart är 6 timmar lång. Eftersom jag slutade tidigare igår för att åka iväg för att shoppa spån till pållarna, så jobbade jag längre än vad jag egentligen behövde göra. På em så var det inte många själar kvar på jobbet, dock tillräckligt många så man fick sällskap på fikarasten ;-). Jobbade till kl 16 - sedan fick det räcka. Svände förbi Willys på vägen hem och shoppade med lite påskmat hem. Kom på att det kanske behövdes.... ;-)

Väl hemma så fixade jag lite käk. Tog sedan itu med stallet och fixade med mockning, hästmaten etc. T och Lexi dök upp och vid 19.30-snåret åkte vi iväg till ridhuset med Oktawia. Det blåste otäckt ute och kom ner lite snö, kändes inte så lockande - skönt att ha tillgång till ridhus då. Inne på ÖFK så var det en ridskolegrupp i ridhuset, men privatdelen var det tomt och öde.

Pållan var lite seg idag, i alla fall under framridningen ;-). Damen fick varma upp i sin takt och jag var nog mer varm än hästen när vi var klara med uppvärmningsfasen ;-). Resten av ridpasset så tränade vi på lite skänkelvikning som funkade bra. Det fick också bli övergångar galopp-skritt-galopp som funkade alldeles utmärkt. Det som är roligt är att jag klarar av att reglera galoppen på damen. Funkade att korta upp galoppen och så öka den utan att att bli för lång och ramla isär. Mycket nöjd med det blev jag. Så en nöjd pålla och en nöjd matte blev dagens resultat av motionen. Var hem igen vid 21-snåret och pållan blev sedvanligt omhändertagen och när alla prylar var undanplockade så fick pållarna sin kvällsmat.

Jag själv förpassade mig till soffan och det fick bli TV för resten av kvällen. Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0