9/4 Måndag - Annandag påsk...

Idag har det varit riktigt ruggväder. Hade ingen lust att vara ute och greja alls, så på fm pysslade jag inne. Röjde upp mitt skrivbord och sorterade papper - det tog en stund ;-). Käkade lite lunch innan jag gav mig ut till stallet. Pållarna fick sitt lunchhö och jag fortsatte sedan med lite stallpyssel. Mockade och sedan fick det bli lite pyssel i sadelkammaren. Det blev först lädervård av hoppsadeln och sedan gick jag lös på lite träns. Alla Oktawias 3 träns fick sig en omgång av sadelsåpan, även Biancas träns fick samma behandling. Avslutade sadelkammarpysslet med att städa sadelkammaren... och vips så hade drygt 2 timmar försvunnit. Precis när jag tog de sista soptagen i sadelkammaren så dök T och Lexi upp. Jag var nu extremt kaffesugen så det var dags för en fikapaus.

För övrigt tog vi det lugnt på em. Det var skönt att vara inne för ute spöregnade det. Men framåt sen em var det dags att åka in till ÖFK för att kolla på lite dressyrtävling. Grand Prix-klassen skulle börja kl 16.30 och innan det var dags att åka fixade vi lite mat. T var snäll och slängde ner hö från höskullen åt mig och jag fixade iordning höpåsarna innan vi drog iväg till ÖFK.

T var med en stund och kollade på några ekipage. Dock tröttnade han rätt fort och for iväg till lägenheten ;-). Jag var kvar ett par timmar och kollade på många fina pållar och träffade lite trevliga kamrater så tiden försvann fort.



Var hemma igen vid 19.30 och då satte jag fart med att stryka lite påslakan. Eftersom jag var lite frusen efter timmarna i ridhuset så var strykningen ett bra sätt att få upp värmen ;-)

Vid 20.30 var det dags att ge sig ut i ruggvädret. Ut i stallet och jag plockade in två blöta pållar. Bianca blev avtorkad det värsta blötan. Vattnet ligger ju kvar ovanpå hennes tjocka päls. Oktawias täcke hängdes upp på tork och hon fick ett torrt täcke på sig istället. Snabb koll av pållarna och så serverades kvällsmaten.

Min egen kväll avslutas med en stund framför TV:n. Först CSI och sedan lite nyheter och mer än så händer inte idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0