15/8 Onsdag - Städning och besök...

Denna arbetsdagen försvann snabbt - vips så är halva veckan avklarad!! Det var en riktigt fin sommardag idag och jag stämplade ut lite tidigare för att hinna fixa lite hemma.

Var hemma vid 16.30-snåret och T kom samtidigt. Han hade redan varit ute en sväng och hunnit måla lite på huset. För att fortsätta målningen med rödfärg utan att smeta ner de vita snickerierna så hade han varit inne i stan och shoppat en lång spackelspade. Med sig hade han lite lasange också som snabbt stoppades in i ugnen.

Under tiden som lasangen tillagades så målade T. Jag matade kittisare och började förbereda för städning. Det är 1,5 vecka sedan jag städade och det märktes. Vill inte vänta med städning till helgen då jag tänkte koncentrera mig på att måla...

Vi käkade i all fall kvällsmaten ute och det var en helt underbar sommarkväll. Satt ute och njöt en stund innan jag satte igång med städningen igen.

Det fick bli en variant av snabbstädning av undervåningen. Plockade undan prylar, röjde upp köket, dammsög undervåningen, fixade toa och badrum. Avlsutade med att moppa golvet. På övervåningen var det inte lika stort behov av städning så det får klara sig ett tag till ;-).

Vid 18.30 var jag klar och tog itu med stallet. Mockade och fixade hästmaten. Kittisarna fick mat och sandlådor gjordes rent. Var klar med stallet och hann sitta och slöa en stund i trädgården innan kamrat ÅE dök upp för att kolla på de kattungar som är leveransklara i helgen. Nu ska hon bara fundera och samråda med sambon. När ÅE åkte vidare så kom strax nästa kattspekulant kamrat CB med dotter. Kittisarna är ju söta och inte helt lätt att välja. De ska också fundera ett par dagar innan de bestämmer sig :-).

Pållarna plockades in och jag kollade att allt var bra med dem innan kvällsmaten serverades. Gick en vända i trädgården och vattnade lite innan jag förpassade mig in i huset. Har kollat på lite nyheter och ska bara mata Tussans kittisar en sista omgång innan det är dags att inta horisontalt läge. Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0