23/8 Torsdag - Molnigt...

 Efter en hektisk dag på kontoret så var det dags att fara hemåt. Molnigt hade det varit hela dagen med skurar till och från. Men när jag skulle åka hem så kändes det som om man var med i någon typ av sci fi film... ett stort svart lock låg över halva stan. Kändes som om de svarta molnen tänkte lägga sig på biltaket...
 
Snabbt in på Willys för att shoppa hem lite mjölk, kattungemat och kattsand. Ville hinna ut innan spöregnet skulle komma. Tror alla tänkte samma sak för folk for runt som yra höns inne i affären.
 
När jag shoppat klart så var det full fart hemåt. Även hemma så fanns det hotfulla locket av svarta moln. Så snabbt in med pållarna så de inte skulle hinna bli dygnsura... 
 
 
När pållarna var i sina boxar så käkade jag lite snabbt innan jag bytte om till stallkläder och drog ut till stallet och tog itu med stallfixet. Vid 18.30-snåret kom M1 och P, då var jag lagom klar med mockning och hästmaten.
 
När Oktawia var iordninggjord för en tur till ÖFK så blev damen lastad och vi for iväg till ridhuset. Lite framskrittning ute innan vi förpassade oss till ridhuset. Det var full aktivitet på ÖFK - då det är fälttävlanstävlingar under helgen så iordningsställande av tävlingsplats var i full gång.
 
Oktawia och M1 skötte sig bra. Efter uppvärmningen så blev det till att trimma lite övergångar och tempoväxlingar - inte så lätt som det låter... Oktawia hade åsikter som vanligt och svårt och jobbigt var det, men de fick till det bra i alla fall.
 
 
När ridpasset var avklarat så blev det avskrittning ute då det inte regnare och snällt klev sedan Oktawia in i trailern och vi kunde fara hemåt. Fortfarande mulet var det i alla fall... Väl hemma så blev pållan omhändertagen, plockade undan alla prylar, kvällsfodrade och fixade trailern innan jag själv förpassade mig in i huset och däckade i soffan. Nu får det bli lite TV en stund innan det är dags att förpassa sig till sängen.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0