28/8 Tisdag - full rulle...

Efter en hektisk dag på kontoret så stämplade jag ut vid 17-snåret och så for jag iväg till Granngården där jag shoppade havre och kattmat. Även de fyrbenta behöver få lite påfyllning av foderförråden :-). När shopping på Granngården var avklarad så var det full fart hemåt.
 
Efter att snabbt ha få i mig lite mat så drog jag på mig stallkläder och så tog jag itu med stallsysslorna. Fixade mockningen, foder och vatten i lugn och ro. Tomt och öde var det i sadelkammaren nu när alla kattungar bor hos nya mattar och hussar. Vid 19-snåret kom M1 och P, då det var dags för ett träningspass . Pållan blev iordninggjord för ett ridpass och så for vi iväg till ÖFK. Träningspasset för idag blev först en uteritt i området runt ÖFK och så som avslutning lite dressyrande i ridhuset. Blev lite jobbare övningarna i ridhuset, men pållan jobbade på bra även om hon tyckte det var lite svårare än vanligt. Efter ridpasset klev damen snällt i in trailern och vi kunde fara hemåt. Väl hemma så började det bli mörkt ute - börjar bli höst.... får nog tända utebelysningen hädanefter när det är dags för turer bort på kvällen. Det är inge trevligt att komma hem och det är kolsvart...
 
Pållan blev sedvanligt omhändertagen, kvällsmaten serverades och så var det klart i stallet för idag. Jag pallrade mig in i huset och kvällen avslutas med lite nyheter på TV innan sänggående. Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0