7/8 Tisdag - Full rulle....

Det gick bra att ta sig upp idag också. Mitt skrivbord är dock inte rent och fint från papper längre... Har redan lyckats stöka till det *fniss*. Så blir det när man ska hålla många bollar i luften samtidigt. Vid 17-snåret så var det full fart hemåt och bara ta tag i resten av dagen. T var på plats för han hade grejat med sin bil och så skulle han börja klippa gräset. Dock började det regna vid 17-snåret så det blev inte så mycket med det. Innan jag käkade lite så tog vi in hästarna och Oktawia fick havre och så fixad jag lite inne innan jag tog itu med mockningen.

Var klar med stallfixet till 18.30 när M1 och P dök upp och jag berättade om mitt slit med den seeeega hästen igår. Uppenbarligen så funkar det inge bra med att låta Oktawia bestämma fart och tempo själv under uppvärmning. M1 la alltså upp en annan strategi. Full fart från början - hästen fick till och med trava från stallet fram till trailern ;-).

När vi så var framme och M1 satt i sadeln så var det full rulle från början. Skritt framåt march.... Oktawia hade inget val än att pinna på och hon skötte sig bra under ridpasset. Blev inte så farligt arg över att hon var tvungen att springa fortare än vad hon själv tänkt sig ;-).

Damen fick ju ett kg havre att äta upp innan arbete, tidigare har hon alltid fått havren som kvällsmål. Vet inte om det spelar någon roll, men jag ska prova och se vad som händer.

M1 var nöjd med ridpasset, även om hon fick driva hela tiden. Skulle ju vara mycket lättare ifall kusen hade lite egen vilja ;-)

Väl hemma så blev pållan omhändertagen. Hö och betfor serverades som kvällsmål. Kollade igenom Bianca, men hon ville mest bara bli kliad ;-). Var klar med allt i stallet vid 21:30-snåret och då blev det full fart in i huset. Lite slötittande på OS får nu avsluta med kväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0