19/12 Onsdag - Hemmakväll...

Idag blev det bilen till jobbet. På morgonen hade hela förvaltningen informationsträff i en stor aula. Där blev vi presenterade för nya förvaltningschefen som börjar 1/3. Blir nog bra! Sedan full fart tillbaka till jobbet och idag blev mina arbetskamrater tämligen chockade... Lizzie hade kjol på sig, en knäkort sa, vilekt är första gången på 3 år... och helt plötsligt så syntes det tydligen att jag gått ner rejält i vikt. Jag har kört diet sedan 3/9 och lyckats klämma mig ner 20 kg fram tills idag och mitt midjemått har minskat 26 cm :-D. Jag är mycket nöjd och nu ska jag bara överleva julen och sedan ta nya tag. Har ju fortfoarande 16 kg övervikt kvar innan jag når ett normalt BMI...
 
Så idag när min enhet blev bjudna på julbord på lunchen så var jag proppmätt efter att käkat lax, sill och renkött! Har lyckats minska min magsäck också - och det är bra :-)
 
Efter julbordet så åkte vi hem till min chef där vi hade årets sista APT - hade en trevlig eftermida med mina mycket trevliga arbetskamrater. Avslut vid 16-snåret och då så var det full fart hemåt.
 
Idag var det hemmakväll för mig. Var fortfarande mätt när jag kom hem efter jobbet och jag drog på mig stallkläderna och fixade stallet på en gång. Lika bra att få det gjort. T dök upp eftersom han varit ute till Marieberg en sväng. Vi drack lite kaffe/the innan han for vidare till lägenheten. Jag  var fortfarande mätt....
 
Resten av kvällen tillbringade jag med att röja mitt skrivbord, tog itu med lite stryktvätt och annat pyssel fram tills det var dags att plocka in pållarna för kvällen. Efter snabb kolla av kusarna och servering av kvällsmaten så förpassade jag min till soffan och ett avsnitt av Stalker får nu avsluta min kväll.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0