20/12 Torsdag - Mot ridhuset....

Så var det sista arbetsdagen inför julledigheten. Alltså var det verkligen fullt ös!! Jag hade i alla fall tid med lunch på stan tillsamman med min kamrat MK - det var trevligt avbrott på en för övrigt hektisk dag ;-). Vid 16:30-snåret fick det vara bra och det var full fart hemåt. Väl hemma så blev det lite fika bara eftersom jag fortfarande var mätt sedan lunchen. Jag drog så på mig ridkläderna och så var det full fart ut till stallet. Jag mockade och fixade iordning hästarnas mat och vatten. Plockade in pållarna när jag var klar och så hakades trailern på bilen.
 
M1 dök upp vid 19-snåret och pållan fixades iordning för ett besök till ridhuset. Damen klev snällt in i trailern och vi for iväg. Väl framme vid ridhuset så passade jag på att gå en promis med Lillan under tiden som M1 värmde upp pållan. Det var inte så farligt kallt, cirka -5 grader och det är överkomligt. Dock var det skönt att komma in i ridhusvärmen efter promisen.
 
M1 och pållan kämpade på i ridhuset och idag så skötte sig Oktawia riktigt bra. Även om hon är seg under framridningen och sparkar lite åt skänkeln i galoppen så var hon inte allt för tjurig under själva jobbet utan jobbade på bra - det får man vara nöjd med :-).
 
En duktig liten häst klev efter avslutat ridhuspass, snällt in i trailern så vi kunde fara hemåt.
 
Det gick bra att köra hemåt, även om jag körde bra sakta - snorhalt är ordet och det trots stora Hondan med fyrhjulsdirften. Så det gällde att ta det lugnt då jag absolut inte har någon lust att landa i diket med bil och häst i släpet...
 
Kom hem utan problem och sedvanligt pyssel vidtog. Fixade iordning Oktawia och plockade undan alla prylar. Kollade av Bianca och gosade lite - lilla ponnyn är sällskapsjuk ;-). Mockade ur trailern och så serverades kvällsmaten till pållarna. Klar i stallet för idag!
 
Resten av kvällen tillbringas i soffan och jag kollde på Criminal minds. Har ikväll inte bråttom att lämna soffan eftersom jag har liten sovmorgon i morrn...
 
Men för idag - så är det klart i alla fall!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0