29/11 Torsdag - Ändrade planer...

Jag var beredd på massor av snö när jag vaknade upp, men hemma hos mig var det inte några större mängder. Men min förmiddag tillbringade jag upp i bergen på en konferensanläggning... och färdet det upp visade sig att det var riktigt vinter i bergen :-). Rena julstämningen var det när jag kom upp.
 
 
Tillbringade fm med arbetskonferens fram till lunch när det då var dags att fara neråt slätten igen. Där var det inte lika mycket snö... ;-)
 
Eftermiddagen försvann i ett nafs och så var det dags att fara hemåt. Tyvärr så började jag framåt em få ont i magen... och när jag kom hem hade jag riktigt ont i magen. Så planen för kvällen - att åka in till ridhuset och motionera pållan - de planerna fick jag lägga på hyllan. Lyckades släpa mig ut till stallet och fixade stallet. Sedan tog jag det lugnt resten av kvällen och framåt 21-snåret så klingade magvärken av. Som tur var!
 
Det fick sedan bli criminal minds på Kanal5 som fick avsluta min kväll efter att pållarna blivit intagna och serverade sin kvällsmat.
 
Roligare än så blev det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0