1/2 Onsdag - Stress...

Förmiddagen tillbringades tillsammans med mina arbetskamrater och vi hade en bra förmiddag. Jobbade med att få till det där med verksamhetsplanering. Efter lunch var vi tillbaka på vår ordinarie arbetsplats och arbetsuppgifter. För min del så var det fullt ös hela em - mycket att göra är bara förnamnet. Stämplade ut vid 17-snåret och så full fart till affären en snabbis för att shoppa med lite mjölk.

När jag väl kom hem så var jag urstressad. Planen var att åka in och rida i ridhuset en sväng. Just på onsdagar så är privatdelen av ridhuset bokat från kl 20.10. Alltså kan man inte åka in för sent om man ska hinna rida något... Så för att hinna in till ridhuset innan det blev för sent så hade jag 40 min på mig att mocka och göra iordning hästen tills jag var tvungen att lasta och åka till ridhuset.

Det blev mat på stående fot och sedan lägga i en överväxel - full rulle ut till stallet och mockade i raketfart. Fixade iordning hästen i raketfart och på med trailern på draget.

Kom faktiskt iväg till ridhuset vid 19-snåret. T mötte upp och tog hand om Lillan under tiden som jar red ett pass på pållan. Efter att ha stressat hela em och dessutom superstressat för att hinna klart stallet, var det verkligen skönt med ett ridpass. Precis vad jag behövde. Oktawia skötte sig helt OK, seg som sirap, men i alla fall inget annat tjafs ;-). Pga jobbet med C-uppsatsen så har jag inte ridit så mycket senaste månaden. Självklart märktes det och jag hade dålig koll på kroppen. Nåja - trillade inte av i alla fall ;-). Pållan blev motionerad i alla gångarterna och så passade vi på att träna på lite skänkelvikning. Funkade helt OK.  Ridpasset var avklarat 20.10 och då var pållan nöjd och jag helt avstressad :-). Snällt klev pållan in i trailern igen och vi kunde fara hemåt.

Väl hemma så blev pållan sedvanligt omhändertagen och jag fixade klart allt och avslutade stallpysslet med att servera pållarna kvällsmaten. Jag själv förpassade mig in i huset och soffan. TV4:an nyheter får avsluta min kväll och det var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0