15/2 Onsdag - Förkylt...

Klarade av att jobba idag, men det är inte klokt hur täppt man kan vara!! Det låter som om jag håller för näsan när jag pratar och då har jag ändå använt nässpray och kan andas utan problem. Det täta sitter uppe i pannan känns det som.  Dessutom så har halsont flygit på mig också.... ingen feber än så länge och näsan rinner inte.

Kände mig trött fram på em och bestämde mig för att det planerade mötet  med fotoklubben som jag tänkte åka på till kvällen. Det fick klara sig utan mig. Så efter jobbet åkte jag hem. Lagade mat, käkade i lugn och ro för att sedan dra på mig stallkläderna och förpassa mig till stallet. Gjorde klart allt i stallet - och fort gick det inte. Tror det är dags att leta rätt på min Bricanylspray. Förkylt och tungandat är ordet.

När jag var klar i stallet så fick det bli soffan tillsammans med datorn. Tog det lugnt resten av kvällen tills det var dags att ge sig ut i stallet igen för att plocka in pållarna för kvällen. Det mest ansträngande jag gjorde var att plocka iordning den färdiga uppsatsen för att ta med den till universitetet i morgon.

Totalt 62 sidor blev det inkl framsida och bilagor :-). Resultatet av många timmars hårt arbete - men stolt är jag :-)



Nu har pållarna fått sin kvällsmat. Lillan och jag ligger i varsin del av hörnsoffan och fuskbyggarna får avsluta min kväll.

Roligare än så här blev det inte idag!

Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0