2/2 Torsdag - Tur till ridhuset...

Full rulle på jobbet hela dagen, och så full fart hemåt när arbetsdagen var avklarad. Behövde inte stressa så vansinnigt idag. Var hemma  strax efter kl 17, så jag hann käka lite och kolla mail osv innan det var dags att dra på sig stallkläderna och ge sig ut till stallet.

Mockade i hyfsat lugnt tempo och fixade hästarnas mat och vattenhinkar innan pållarna fick komma in. Strax innan kl 19 var jag klar och det fick bli stugvärmen en stund innan det var dags att fara in till ridhuset.

Vid 19.30 var det dags att ge sig ut i kylan igen. M1 och P hade kommit strax efter kl 19 och Oktawia var i princip klar att bli lastad. Kallt var det ute så pållan fick ha både fleece och ulltäcke på sig för att inte frysa under resan till ridhuset.

Väl framme vid ÖFK så tog jag och Lillan en kort promis - det var drygt 10 minusgrader ute och Lillan frös om tassarna. Det var skönt att komma in i ridhuset efter promisen - finns en klar fördel med att ha tillgång till uppvärmt ridhus ;-).

Oktawia skötte sig riktigt bra idag. Jobbade på bra och var på rätt OK humör. Svettig blev pållan så det var bra med fleecetäcket. Det är effektivt när det gäller att suga upp svetten efter ridpasset. Så när vi väl var hemma igen så var damen torr i pälsen. Bra det med tanke på hur kallt det är.

Pållan blev sedvanligt omhändertagen och jag plockade undan alla prylar. Kollade igenom Bianca och avslutade stallpasset med att ge pållarna sin kvällsmat.

Jag själv avslutade sedan kvällen med en stunds soffhäng och TV4:ans nyheter. Detta var allt för idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0