27/2 Måndag - Hårdträning...

Så var det måndag igen :-). Full rulle på jobbet hela dagen - denna veckan kommer nog också försvinna i ett nafs - de har en förmåga att göra det... ;-)

Efter jobbet så blev det en sväng till Willys och så shoppade jag med mig lite mat hem. Väl hemma så var T på plats och vi fixade iordning lite mat - fläskfilé och potatisgratäng fick det bli - smakade inte dumt alls. Mätt och belåten var det så dags att ta itu med stallfixet. Var klar med allt i stallet till kl 19 när M1 och P dök upp. Pållarna blev intagna och Oktawia iordningfixad för ett dressyrpass i ridhuset. Vid 19.30 var vi klara för avfärd och styrde kosan mot ridhuset.

T och jag gick en promis med vovvarna under lätt snöfall - något som vovvarna inte brydde sig nämnvärt om ;-). T och Lexi åkte sedan till lägenheten och jag förpassade mig in i ridhuset för att kolla på ekipaget som jobbade på där. Idag var det bara M1 och Oktawia i hela ridhuset så de passade på att träna i hela ridhuset och damen fick sig ett ordenligt arbetplats där det blev konditionsträning i form av galoppträning på de långa linjerna i ridhuset. Oktawia jobbade på bra även om hon tyckte det var jobbigt. Under dagens arbetspass fick hon även träna på förvänd galopp och förvänd vänster galopp tyckte pållan var sjukt jobbigt, mycket jobbigare än höger... ;-). Men lite skänkelvinkning och längningar hann ekipage också med innan det var slut för idag. Riktigt trött häst klev sedan snällt in i trailern och vi kunde fara hemåt.

Dock gick färden hemåt väldigt sakta. Under tiden som vi var i ridhuset hade det börjat snöa ordenligt och vägen var helt snorhal. Så det blev till att köra riktigt sakta, både för halkan och för att det snöade så mycket så jag knappt såg något. Var lite trätt när jag väl var hemma med pållan.

Som vanligt blev pållan omhändertagen, plockade undan alla prylar och så fick pållarna sin kvällsmat. Innan det var dags att förpassa sig in i huset så mockade jag ur trailern och parkerade den pås in plats. Vid 22-snåret var jag till sist klar och TV4:ans nyheter får avsluta min kväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0