28/2 Tisdag - Ett lättare pass...

Med tanke på pållans ordentliga träningsomgång i går, var planen att det skulle bli ett lite lättare motionspass för pållan ikväll.

Men innan jag kom hem för att ta itu med stall och häst, var jag tvungen att utföra ett par andra ärenden efter jobbet. Flexade ut lite tidigare och först blev det ett besök hos min frissa och frisyren fick sig en omgång. Jag fortsatte sedan till USÖ för att göra ett besök på Apoteket där och lösa ut Sedalin till pållan. Behövs nämligen inför morgondagens hovisbesök. På Apoteket var det världens kö och jag fick vänta i 40 min innan jag blev expidierad och fick ut medicinen. Tyvärr så var jag inte klar på Apoteket i om med det. Nä, istället fick jag ställa mig i NÄSTA kö till kassan - vilket tog ytterligare 15 min. Var lite trätt när jag väl var klar med mitt ärende på Apoteket. Fördelen var att värsta rusningstrafiken hade varit under tiden som jag köade inne på Apoteket. Alltså gick det rätt bra att åka vidare till Granngården för inköp av katt- och hundmat. När dessa ärenden var utförda, var det full fart hemåt.

När jag kom hem så käkade jag lite fil och müsli innan jag drog på mig ridkläderna och tog itu med stallsysslorna. När mockning och hästmaten var avklarade blev pållarna inplockade, jag hakade på trailern på bilen och pållan blev iordningfixad för ett besök i ridhuset.

Vid 19.30 var pållan klar för avfärd och vi styrde kosan mot ÖFK. Vid ridhuset mötte T upp oss. Under tiden som jag roade mig i ridhuset med Oktawia så tog T och Lillan en liten promis.

Oktawia skötte sig bra idag. Med tanke på gårdagens omgång så joggade jag loss damen i alla gångarterna, fick lite lite jobb med övergångar skritt-trav-skritt och sedan galopp-skritt-galopp. Nöjd pålla och nöjd matte var vid 21-snåret så reda att fara hemåt igen :-)

Väl hemma blev pållan omhändertagen. Trailern mockades ur och parkerades på sin plats. Serverade kvällsmaten till pållarna och plockade undan alla prylar i stallet innan jag var klar för kvällen.

Min kväll avslutas med att jag så kollade lite på TV4:ans nyheterna innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.

Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0