3/2 Fredag - Trevligheter...

Så var det fredag - igen :-).  Veckorna tar fort slut, så även denna vecka. Dagen försvann snabbt, ingen dötid utan det var fullt ös hela dagen. Mitt mål var att sluta 16.30 då det planerade mötet skulle vara slut. Min plan höll nästan - lyckades i alla fall komma iväg hemåt vid 16.45. Det var full fart hemåt och när jag kom hem så drog jag snabbt på mig stallkläderna och gick ut till stallet. Pållarna fick sin em-mat. Jag fixade iordning mockning och hästmaten i raketfart.

När jag var klar i stallet så piffade jag till mig själv i raketfart. T var hund- och hästvakt för kvällen och jag själv åkte in till stan igen. Vid 18.30 sammanstrålade jag med klubbkamraterna från Fk Focus vid restaurangen vid vattentornet. Det var dags för årsfest med fotoklubben :-).



Det blev således en trevlig kväll med god mat och en trevlig föreläsning av fotografen Pavel Koubek. Det var första gången som jag var upp i vattentornet på kvällstid så det var en liten upplevelse att se stan i kvällsljus :-)

 

Kallt som tusan var det ute -15 grader så fotot är taget inifrån restaurangen ;-).

Efter en trevlig kväll så förpassade jag mig hemåt. Väl hemma var det varmt och skönt eftersom T hade eldat i kaminerna hela kvällen. Behövs i denna kyla. Fredagskvällen fick sedan avslutas med lite TV-tittande för att gå ner i varv.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0