4/2 Lördag - Uppsatsarbete

Idag var det ingen lek att ta sig ut till stallet... -19 grader var det ute..... Gällde att klä på sig alltså för att kunna släppa ut pållarna. När pållarna var utsläppta, fått sitt morgonhö och vatten så förpassade mig snabbt in i huset igen. Vovven hade också bråttom in ;-). Med mig in hade jag pållarnas vattenhinkar... Har bara ett par plusgrader i sadelkammaren och det skulle ta flera dagar för isen i hinkarna att tina...



Under tiden som kaffet bryggdes så fick jag igång en brasa i kaminen. Frukosten intogs sedan i soffan och jag kollade på morgon-TV en stund innan jag fixade iordning mig själv.

Mitt pyssel för dagen har varit att jobba med kompletteringarna utav min uppsats. Idag var det teoriavsnittet som jag jobbade med. Gjorde ett avbrott mitt på dagen för att ge pållarna lunchhö, fixa stallet och käka lite. Passde också på att leka lite med kameran - det var finfina frostrosor på mitt sovrumsfönstret. Jag är glad över att de inte är på insidan av mitt fönster...



Mitt arbete med uppsatsen funkade bra. Den teori som jag var behövde förtydliga hann jag få ordning på under dagen. Känns bra och jag känner mig inte speciellt stressad. När klockan var 16 var jag klar för dagen med uppsatsarbete. Fixade iordning lite mat och så dags att byta om och fara in till stan. En date med Valberedningen för ÖFK stod på schemat. Så strax innan 17-snåret var det full fart in till stan.

När mötet var avklarat passde jag på att åka iväg till Willys en snabb sväng innan jag åkt hemåt igen.

Väl hemma så fick det bli stallkläderna på igen och så ut i kylan -15 grader var det nu på kvällen och det gick fort att fixa hästmaten. Det var ingen idé att ställa betforen på fm för då hade den säkert frusit till kvällen ;-).

Resten av kvällen tillbringade jag med att slösurfa lite, och titta på TV - Morden i midsomer och nu får Sherlock på 1:an avsluta min kväll. Blir en vända till ut i kylan bara - ska alldeles strax gå ut och plocka in pållarna för kvällen.

Men roligare än så här blir det inte idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0