10/1 Tisdag - Förberedelser...

Började dagen mindre bra... ofrivillig försovning! Hade ställt klockan fel och närjag klev upp så trodde jag att klockan var 7, men hon var 8!!! Så det blev full fart!!!


Arbetsdagen försvann i ett nafs, men kom hem sent eftersom jag börjat sent. Hade tänkt åka in till ridhuset, men insåg att jag var tvungen att behövde förbereda mig inför morgondagen... Det är ju dags för examination i morgon...

Men först lagade jag lite mat och käkade. Passade på att tända båda kaminerna också eftersom det var rätt kallt i huset. Tog sedan itu med stallet. När mockning, mat och vatten var fixat så förpassade jag mig in i huset igen.

Resten av kvällen gick åt till att läsa igenom min egen uppsats igen. Det är nog så att jag blandat ihop detta med analys och diskussion... :-(. I morgon em vet jag i alla fall vad jag kommer behöver komplettera med. Hur som helst - börjar bli helt sjukt nervös...

Vid 21.30 fick det vara bra och jag drog ut till stallet och plockade in pållarna. Kollade av dem och serverade kvällsmaten.

Resten av kvällen så får det bli lite TV och så ska jag försöka sova i natt...

Detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0