29/1 Söndag - Kompletteringar...

Vaknade UTAN huvudvärk idag - det bådade gott ;-). Pållarna blev utsläppa och frukosthöt serverades ute. Själv intog jag frukost i soffan och tittade på frukost-TV en stund innan jag tog itu mig själv. Efter dusch och påklädning så satte jag igång med dagens arbetsuppgift. Ta itu med kompletteringarna av min C-uppsats. Jag har 5 stycken kompletteringar som jag behöver få gjorda för att få min uppsats godkänd. 2 av dessa 5 har jag redan gjort - jag kände ju på mig vid examinationen vartåt det lutade ;-). Så påfyllningen under metoddelen jag gjorde för 2 veckor sedan var bra att jag gjorde då. Även min huvudfrågeställning korrigerade jag då och det är en av kompletteringarna. Eventuellt ska jag korrigera den ytterligare när jag funderat ett varv till....

Dagens arbete gick ut på att se över avsnittet med resultat och analys. En komplettering jag måste göra är att skriva om resultatet från mina intervjuer. Examinatorn ville ha en sammanfattning av alla svaren istället för transkriptionerna inne i rapporten. Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång :-). Flyttade även över den delen av analys som jag blandat ihop med diskussionen. Jobbade med detta större delen av dagen, tog bara en kort paus för att fixa mockningen lite snabb och få mig mat. Vid 15-snåret kände jag mig rätt tom i huvudet och det är rätt jobbigt att skrolla fram och tillbaka i ett dokument på 65 sidor för att flytta texten fram och tillbaka. Det blev lagom att lägga ner uppsatsjobbet för idag. M1 och P kom vid 15-snåret och det blev dags för pållans motion.

Idag fick det bli en tur till ridhuset. Lillan fick följa med och vi gick en liten promis under tiden som M1 värmde upp pållan. Med tanke på att jag suttit parkerad på min kontorsstor större delen av dagen så behövde jag röra på mig en stund. Kallt var det ute, men fint väder.

När vi kom tillbaka till ridhuset så var M1 själv i ridhuset med Oktawia. De passade på att utnyttja hela ridhuset och dagens övningar gick ut på att utnyttja detta faktum. Pållan fick jobba på idag och hon skötte sig bra, även om det inte är helt lätt att få damen att öka tempot på långsidorna ;-). Oktawia fick gå i lite lägre form men fick hålla igång tempot och så jobbades det med övergångar.

När träningspasset var avklarat så var det en duktig liten pålla som snällt klev in i trailern och vi kunde åka hemåt igen. Klockan var 17 när vi var hemma igen. Pållan blev omhändertagen och fick sedan stå inne resten av kvällen. Em-höt serverades således inne idag. Jag plockade undan alla prylar. Ställde pållans betfor i vatten. Klättrade upp på skullen och slängde ner hö, gjorde också ordning alla höpåsarna. Mockade ur trailern och parkerade den på sin rätta plats. Nu var allt klart i stallet och jag förpassade mig in i huset och piffade till mig lite snabbt. Dags att fara iväg på Oriflamemöte!

Min gruppchef IL bjöd på taco och det smakade jättebra. Jag visste att det skulle bli mat på mötet så jag käkade ju inget innan jag åkte - min lunch hade jag förbrännt för länge sedan ;-).

Vi gick igenom nästkommande katalog och jag hade en trevlig kväll tillsammans med Oriflametjejerna :-). Vid 20.30  var jag hemma igen, bara att dra på sig stallkläderna och ut till stallet en sista vända för kvällen. Lillan blev kvällsrastad i samband med att jag gav pållarna sin kvällsmat och fyllde på vattenhinkarna.

Kvällen avslutades med telefonsamtal med systeryster från England och nu får Wallanderfilmen avsluta denna kvällen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0