8/1 Söndag - Besök...

Så var det söndag igen och i morgon är det åter dags att ta sig till jobbet. Efter att ha släppt ut pållarna så blev det frukost framför TV4:ans morgon-TV en stund innan jag tog itu med mig själv och det jag behövde göra. Fm gick åt till att ta hand om en stor hög med stryktvätt och så bakade jag en kaka inför em besök av kusin CA och hennes familj.

Jag bakade min favoritkaka - en blåbärskaka



Efter lite lunch så var det full fart ut till stallet och fixa med mockningen. När det var avklarat så fick det bli lite studier. Genomläsning av uppsats stod på schemat. Som tur var kunde M1 komma och fixa pållans motion under em. På onsdag är det examination och jag ska ju opponera på en uppsats. Denna hann jag läsa igenom snabbt en vända under tiden som jag väntade på mitt besök.

Strax innan kl 15 kom T och Lexi. Lillan blev instängd i badrummet eftersom det var två små barn på intågande. Med tanke på att Lillan har ont av sin rygg till coh från så ville jag inte risker nåt.

På utsatt tid kom CA och hennes familj.Småtjejerna var mest nyfikna på stallet och mina pållar. Lilla Bianca fick följa med in i stallet och blev pysslad med av tjejerna. Till och med kratsa hovarna klarade de av :-). Bianca var mest nyfiken på vad det var för små männskor som höll på och borstade och klappade på henne ;-). 

Fick också en jättefin blomma av CA - så den ska jag vara rädd om och inte ha ihjälp på en gång ;-)



Tyvärr så var det kallt idag så ponnypysslet blev inte så långvarigt. Istället blev det in i stugvärmen och husesyn innan vi fikade. 

Jättetrevligt besök och kul att träffa kusin CA - det är bra ånga år sedan vi träffades senast. Vi har ju samma mormor och morfar så det var kul för henne att se hur det ser ut i huset numera :-).

Efter avklarat besök så fick pållarna sin em-mat och jag fixade iordning mat för nästkommande dygn. T och Lexi for vidare till lägenheten och jag själv förpassade mig in i huset och började med jobbet att kritiskt granska uppsatsen jag ska opponera på. 

Efter noggrant läsande så hade jag hittat lite konstruktiv kritik och efter 4 timmars hårt arbete var jag klar. Kändes himla skönt :-). 

Var alltså klar vid 21-snåret och plockade ordning på det som ska med till jobbet i morgon och så fixade jag ordning matlåda.  Avslutade kvällen med att gå ut och ta in pållarna och kvällsmata dem. Lillan blev också kvällsrastad, men det var kallt ute så hon ville in på en gång.

Nu ska jag titta lite på TV för att gå ner lite i varv och förhoppningsvis så blir jag trött snart och kan somna i vettig tid. I morgon bitti blir det ju till att kliva upp lite tidigare än vad jag gjort den senaste veckan ;-).

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0