12/7 Torsdag - Flytt....

Upp hyfsat tidigt. M1 och P var morgonpigga och kom vid 8-snåret för en utritt med Oktawia. Jag fixade iordning mig och så förväntande jag att T skulle dyka upp vid 9-snåret. Planen var idag att flytta pryttlar från hans pappas lägenhet. Den ska vara tömd, städad och besiktigad till den 31/7. Svärfar bor numera på ett äldreboende och behöver inte ha kvar sin 3:a. T och hans syster har kört över det som svärfar ska ha på äldreboendet, men en liten 1:a rymmer ju inte så mycket....
 
Jag gick här hemma och väntade och väntade och väntade. Jag hann mocka stallet, fixa köket, göra rent alla kattlådor och mata kissarna. Vid 11-snåret dök han upp... hade försovit sig... Eftersom han i princip hade hoppat från sängen till bilen, så fick han lite frukost i sig och Lexi fick springa lös i trädgården. Innan vi var klara för att åka så tog jag in pållarna. Solen tittade fram och bromsarna hade fullt ös. Skönast för pållarna att få vila inne i stallet med lite hö att tugga på. Min trailer hakades på T's bil och så for vi iväg till Kumla.
 
T hade valt ut de prylar som han skulle ha med sig och jag hjälpte honom att packa ner i kartonger och så släpade vi ner det han skulle ha med sig hem till den väntande trailern. Mycket prylar var det.... Till sist var vi klara och kunde vara tillbaka till stan. På väg till lägenheten åkte vi förbi ICA-affären och shoppade med lite mat. Kycklingspett och sallad fick det bli. Helt utsvultna var vi båda två. Pryttlarna bars in i lägenheten - hur han nu ska få plats med allt - det är en annan sak. Det visade sig också att T har behov av att utyttja mitt hus också.... så länge....
 
Vi var hemma i Kartorp igen vid 18-snåret och det fick bli en fika i trädgården. En skön kväll var det i alla fall :-). När T ställt av sina prylar så for han och Lexi tillbaka till lägenheten. T skulle försöka bringa någon typ av ordning - mumlade han om i alla fall.
 
Jag själv tog itu med att kolla till kusarna. Bianca fick en omgång pyssel, ordentligt borstad blev den lilla fröken och det tyckte hon var skönt. Under tiden som jag borstade Bianca så käkade Oktawia sitt kraftfoder och när hon mumsat klart så fick pållarna gå ut i hagen igen. Svalt och skönt var det nu på kvällen.
 
I väntan på att TV:n skulle börja så tog jag mig en date med strykjärnet och hann stryka den hög med kläder som låg och väntade. Har en omgång påslakan kvar att stryka, men det får jag göra en annan dag.
 
Mycket mer än så har inte hänt i dag. Resten av kvällen kommer tillbringas med soffhäng framför TV:n och lite slösurfning. Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0