13/7 Fredag - Lunchmys och så jobb...

Idag var det dags för lite trevligheter :-). Vaknade vid 9-snåret och tog det lugnt på fm. Vid 11 hade jag i alla fall piffat till mig och åkte in till stora staden. Jag hämtade upp mina kamrater KN och SJL. Vi for sedan ut till Sommarro för att käka vår årliga sommarlunch tillsammans. Vi var på plats vid 11.30 och fick bra platser under tak ute. Det regnade inte, men var lite mulet och inte så jättevarmt. Men det fanns ju filtar så det gick ingen nöd på oss.
 
God mat var det - snitzel med klyftpotatis käkade vi alla tre och så var det lite kaffe och chokladpudding till efterrätt. Kamrat KN har tidigare i juli fyllt år, men lyckades bli sjuk då så hon har inte blivit vederbörligt gratulerad. Därför var det paketudelning i samband med vår sommarlunch och KN blev väldigt glad över de vackra paketen :-)
 
 
Av SJL fick jag också ett vackert spännande paket, men jag håller mig tills på söndag - då det är min födelsedag. Nyfiken är jag, men får finna mig i allt hålla mig ;-). Det kanske är det enda paket jag får så då gäller det att spara på det roliga ;-)
 
Vi hade en väldigt trevlig tillvaro, men efter ett par timmar var det dags att röra på sig och fara vidare. Vi åkte en sväng till Miljövårdscentrum och kollade in läget. Jag shoppade med en limpa av deras goda bröd. SLJ fick sedan skjuts hem och KN likaså. Jag for hemåt och var hemma vid 15-snåret. Jag hann plocka in pållarna och rasta vovven innan T dök upp. Min trailer hakade spå Hondan och vi drog mot Kumla. De sísta pryttlarna i svärfars lägenhet fraktades ner till trailern. T kollade igenom förrådet och det sista vi bar ner ett hörnskåp och en stor spegel. Skåpet och spegeln åkte vi iväg med till svärfars äldreboende. Vi kom dit vid 18.30 och det blev ett snabbt besök för svärfar var trött. Men glad blev han över att se skåpet och spegeln :-).
 
Vi for sedan vidare till T's lägenhet och stoppade in mer pryttlar där. Hur han nu ska bringa ordning i detta, det återstår att se. Mycket pryttlar är det i alla fall.
 
Vi for vidare till Kartorp. Väl hemma så släpptes pållarna ut. Kissarna fick mat och så fixade T mat åt oss tvåbenta då vi också var helt utsvultna. Vid 20.30 var vi klara och kunde äntligen däcka oss i soffan. Rejält trötta var vi och lite TV blir det som avslutar denna dag. Fy det är hur jobbigt som helst att flytta.... ;-)
 
Så roligare än så här blir det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0