1/7 Söndag - en regnig dag....

Idag fick det bli en riktigt innesittardag... Det var gråmulet när jag kravlade mig ut till stallet för att släppa ut pållarna, men det var uppehåll i alla fall. Lite kaffe och frukost så var det dags att sätta lite fart. T lånade mitt släp och for iväg till Kumla på morgonen. Möbler och lite pryttlar ska fraktas över till svärfars nya äldreboende.
 
Jag själv roade mig med att först fixa stallet - höll på att smälla av för det var sådan tryckande värme. När jag var klar så kom regnet och jag förpassade mig in i huset. Dags för lite pyssel istället... ;-)
 
Från min pysselklubb hade jag i veckan fått en paket med lite rolig material till presentpåsar. Så fram med alla prylarna och så satte jag igång.
 
När jag väl börjar pyssla så blir jag sittandes - även idag - tillbringade alltså dagen vid mitt skrivbord bortsett från lite kaffepauser och lite käk i form av pizza när T kom tillbaka.
 
Jag är i alla fall väldigt nöjd med dagens pysslande :-)
 
 
Framåt sen em så hörde jag att det var ett sabla skrikande på Kajsas kattungar. Gick för kolla... mamma Kajsa hade tuggat sönder katternas tassar något kopiöst. Hittade kissarna helt förskrämda och  hoptryckta i sandlådan :-O. Nu fick jag nog av kattmamman - uppenbarligen är hon inte kapabel att ta hand om denna kullen då hon inte matar dem som hon ska, hon tvättar dem inte heller och så detta med tassarna.
 
Kajsas kattungar plockades med ut till stallet och jag la dem i Prickans kattlåda. Prickan såg förvånad ut... det såg ut som kattungar, lät som kattungar - så då är det nog kattungar. Prickan hoppade ner till nytillskotten, sniffade ordentligt och började tvätta dem. Skönt - det skulle funka !
 
När jag lite senare gick ut i sadelkammaren för att kolla läget så var det  uppenbart att Kajsas kattungar blivit adopterade av sin nya familj :-)
 
 
Jag kommer få tilläggsmata med mjölkersättning ett tag, men kissarna får ha sina tassar ifred.
 
Resten av kvällen så fick det bli lite TV och detta var allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0