27/7 Fredag - Tur till stan...

Sov rätt länge idag - vaknade vid 10-snåret - nu börjar det märkas att jag haft semester i tre veckor... tar ett tag att varva ner ordentligt när det gäller jobbet. Det blev i alla fall frukosthäng på balkongen, även om T gnällde över att jag väckte honom för tidigt och att det var kall ute... jag som tyckte att det var hur skönt som helst :-).
 
Det var också löningsdag idag, och jag  behövde åka in till stan för att bunkra upp lite förnödigheter. Men innan vi for iväg så klättrade T upp på taket och målade min "takkupa" med rödfärg. Det är lite pilligt att nå ända längst in, så han fick vara lite av akrobat ;-). Som tur var så var det inga problem att nå framsidan runt fönstret...
 
 
 
Under tiden som T målade så passade jag på att mocka stallet och se till att kittisarna i sadelkammaren fick mat, vatten och rengjord sandlåda. Kittisarna själva var mest intresserade av att busa som vettvillingar ;-).
 
När jag var klar i stallet och T var klar  såsom hårschampo, tvättmedel, rengöringsmedel, toapapper, kattsand osv... ;-). Blev lite mat också... :-)
 
Bilen full for vi sedan tillbaka till Kartorp och vi packade upp det som skulle in i huset och det som skulle till stallet förpassades ut till sadelkammaren.
 
När allt var uppackat så blev det lite mat och kaffe. Tog det sedan lugnt fram till det att M1 och P dök upp - nu var det slut med vilan för pållan ;-).
 
Det blev en tur till ridhuset idag och ett lite lugnare pass eftersom Oktawia stått i 3 dagar. Oktawia var lite seg och ville inte röra sig så himla fort, men jobbade på rätt bra ändå. Såg riktigt bra ut på slutet av ridpasset så vi var nöjda.
 
Efter ridpasset så blev det avskrittning runt SM-banan i vacker kvällsol...
 
 
Väl hemma igen så blev pållan omhändertagen, kvällshavren serverades och alla prylar plockades undan. Det var en skön kväll så vi satt ute en stund. Gäller att passa på och njuta av sommarkväll när man kan ;-). När Oktawia hade käkat upp sin havre så blev pållarna utsläppta och vi förpassade oss i i huset. Det började bli dags för invigningen av OS - så denna får avsluta denna dagen :-)
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0