6/7 Fredag - så var det dags...

Så var det dags för sista arbetsdagen inför fyra veckor med semsterledig. Under fm så satt jag och rensade min e-post. Hade slagit i taket när det gällde utrymmet så - alltså bäst att rensa undan lite! Det tog en stund men till sist var det gjort. Fixade med lite jobb som var tvunget att göras innan jag gick på semester och jag hann även städa på mitt skrivbord - och det var verkligen välbehövligt!! Strax efter 16-snåret var det så dags att säga hej då jobbet och dra på semester! Gillar att jobba - men semester behövs också :-).
 
På vägen hem blev det ett stopp vid Willys och lite förnödigheter shoppades med hem. Var hemma vid 17-snåret - på plats var T och Lexi. T stod på stegen och målade väggen jag kom en bit på igår. Dock var han redo för en paus. Alltså fick det bli lite mat och fika. Jag tog sedan itu med stallfix och matning av kattungarna. Jag kunde börja med mockningen för kittisarna använda mjölkbaren när jag kom ut till sadelkammaren ;-)
 
 
När mockningen var avklarad så fick Prickans fosterbarn lite mjölkersättning och de lät sig väl smaka :-)
 
Vid 19-snåret kom så M1 och P. Idag var planen en tur till ridhuset och skutta lite. Pållan blev iordningfixad och snart så var vi på väg till ridhuset. T var kvar hemma och fortsatte att måla på lagården.
 
Dagens övning bestod av cavalettiövning med 3 cavalette i ett hörn. Bra övning för att få till böjningen i bålen på pållan.
 
Inte så höga hinder, men jobbigt ändå...
 
 
Bommarna lades ner på underlaget och ekipaget fick först skritta över markbommarna och så även trava. Byggde sedan upp ett cavalettihinder i taget och till sist så var det galopp över alla tre. Samtidigt som de skulle svänga - det tyckte Oktawia var lite konstigt och så var det lite jobbigt ;-) Men kämpade på bra. När passet var avklarat så blev det avskrittning runt SM-banan och äntligen fick den totalt uttråkade Lillan ut och röra på sig lite ;-).
 
Var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev omhändertagen och kvällsmaten serverades. Jag plockade undan alla prylarna och mockade ur trailern. Innan jag var klar i stallet för kvällen så fick kattungarna lite mer mat, sedan somnade de sött i sin korg.
 
Resten av denna fredag kväll avslutas nu med soffhäng framför TV:n och detta var allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0