13/6 Onsdag - Hemmakväll...

När jag skulle åka till jobbet så fick det bli cykel. Det var lagom skönt cykelväder och dessutom lite medvind. Så full fart med järnhästen och 34 minuter senare hade jag trampat 13 km till jobbet :-). Gick riktigt lätt idag!
Men när jag skulle åka hemåt så blåste det dock rejäl motvind så T kom och hämtade mig. Väl hemma så fixade vi lite käk och så fick det bli mat ute i trädgården. Lite småkyligt var det, så fleecetröja åkte på. Efter maten så gick jag en runda i trädgården och fotade några prerenner. Vacker solljus och blommande perenner - det är trevligt att fota då :-)

Blågull!




Perenn Blåklint



Någon typ av prästkrage, men rosa - kan ej namnet på denna vackra blomma.



Efter fotosessionen i trädgården så åkte T och Lexi vidare till lägenheten och jag förpassade mig ut till stallet. Mockade och fixade hästmaten. När stallet var fixat så var det dags att plocka in pållarna. Det är rätt mysigt att gå ut i hagen och när pållarna får syn på sin matte så slutade de genast att beta och knallade målmedveten fram till mig.
Liten Bianca  med munkorg så hon inte blir totalt smällfet ;-)



Och så stora Oktawia...



Oktawia blev iordningfixad för ett pass med tömkörning och det funkade bra. Pigg häst - men hon jobbade på bra. Efter arbetspasset så var det dags för kvällsmaten och allt plockades undan i stallet. Dags för matte att förpassa sig in i huset. Men innan jag gick in så kollade jag till en besökare. En liten pigge var på besök :-). Lilla serverades lite hundmat och han lät sig väl smaka ;-). Nu hoppas jag pigge vill stanna i min trädgård - det skulle vara trevligt. 



För övrigt så får min kväll nu avslutas med lite nyheter på TV:n - och detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0