19/6 Tisdag - Ridhuset...

Efter en stressig arbetsdag på kontoret så var det full fart hemåt. T var på plats och det blev lite mat och kaffe innan jag drog på mig stallkläderna och tog itu med stallsysslorna. Mockade, fixade hästmaten och så gosade jag med kattungarna - de är helt oemotståndliga och har idag kommit på hur man klättrar ur sin låda.



Som tur var så var de duktiga på att kravla tillbaka till sin låda - där väntade ju maten (läs mamma) ;-).


Jag plockade in pållarna, trailern hakades på bilen och så blev Oktawia iordningfixad för en sväng in till ridhust. Kom iväg strax efter 19.30-snåret. När vi kom fram så skrittade jag fram inne i ridhuset för det blåste så himla mycket ute, för övrigt så var det en fin kväll. T hängde med och tog hand om jyckarna.

Oktawia var för dagen seeeeg, men inga övriga protester. Efter uppvärmning så blev det övningar på skänkelvikning - idag funkade undan för vänster skänkel bättre än höger - brukar vara tvärtom... hm - mitt dåliga ben som spökar?? Det blev också lite övningar med övergångar, skritt-trav-skritt och galopp-skritt-galopp. Funkade bra. Efter träningspasset så blev det avskrittning runt SM-banan - mycket var det för pållan att hålla koll på... ridskolan höll ridläger, brukshundsklubben hade träningar (skällande jyckar) och så totalt oberäkneliga fåglar i buskarna... ;-). Vi kom tillbaka till trailern helskinnade i alla fall.

Var hemma igen vid 21.30-snåret och pållan blev omhändertagen. Plockade undan alla prylar och kvällsmaten serverades. Klar istället för idag!

För min del så får det nu bli lite nyheter som avslutar min kväll som vanligt. Ska försöka hålla mig vaken så jag ser vädret. Det är bra om det slutar regna nu... behöver komma igång med målningen av mitt hus och uthus - om jag ska bli klar den här sommaren ;-)

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0